Arvid Nordquist HAB · Publicerad 1 juni

Country Manager OOH (B2B)

Rollen
Som Country Manager Out of Home ansvarar du för att leda och utveckla den dagliga verksamheten för OOH Sverige samt för försäljningen och lönsamheten av Arvid Nordquist produkter inom Vin, Kaffe, Livs & Non Food. Du ansvarar för all försäljning inom kanalerna Horeca, Vending, Office supply och Travel retail. Som Country Manager OOH jobbar du ständigt med att söka nya utvecklings- och förbättringsmöjligheter för verksamheten. Ditt ledarskap tar tillvara de idag 22 medarbetarnas kompetens och erfarenhet och stimulerar till delaktighet och entreprenörskap.
Målet med rollen är att vidareutveckla lönsam försäljning och effektiv, homogen säljbearbetning på den svenska Out of Home marknaden och säkerställa att företagets långsiktiga mål avseende volym, värde och bruttovinst uppnås.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
  • Ansvar för utveckling och uppföljning av den Svenska OOH verksamheten
  • Ansvar för att kontakter, planer samt avtal hålls med kunder
  • Coacha och leda underställd personal
  • Budgetering och uppföljning av OOH SE
  • Genomförande av uppgjorda marknadsplaner
  • Planera och genomföra kundplaner och kundspecifika strategier
  • Daglig planering och uppföljning av den totala försäljningen
  • Utveckling, målstyrning, uppföljning och rapportering av säljkårens arbete
  • Initiera samt planera nyhets introduktioner/lanseringar tillsammans med marknad
  • Ge input till marknadsavdelningen och vara delaktig i marknads- och aktivitetsplaneringen för aktuella huvudmän samt vid behov medverka på huvudmannamöten
Din profil
Du har en akademisk utbildning inom marknadsföring och/eller ekonomi och en gedigen erfarenhet från ledande roller inom snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG). Har du jobbat inom OOH gentemot Foodservice, Horeca eller motsvarande så är det extra meriterande. Du brinner för försäljning och är en trygg ledare som har mångårig erfarenhet av personalledning och att skapa framgångsrika team. Du är van vid och trivs i samarbetet med internationella kunder där din erfarenhet av komplex försäljning och förhandlingar på hög nivå blir avgörande. Du är en drivande, målinriktad, affärsmässig och stresstålig person med hög social kompetens. Arvid Nordquist söker en person som med entreprenörskap, starkt engagemang och en vilja att göra skillnad skapar resultat och utvecklar individer och organisation.

Goda kunskaper i engelska krävs, såväl skriftligt som muntligt.

Vad kan Arvid Nordquist erbjuda dig?
Du erbjuds möjligheten att få jobba med starka varumärken och att jobba i en stimulerande och utvecklande roll som ledare för ett dynamiskt och framgångsrikt team. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor i Solna.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.
För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Arvid Nordquist
Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Därför väljer vi varumärken och producenter som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad miljöpåverkan.
Vi är dessutom det enda kafferosteriet i Norden som uteslutande rostar 100 % hållbart certifierat kaffe.
I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter.
Vi är idag 260 medarbetare runt om i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna - samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan.
Läs gärna mer på http://www.arvidnordquist.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga