Atea & Women Ahead · Publicerad Idag 11:28

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget?

Just nu söker vi på Atea Innovation dig som vill jobba som Chef för (BI) Business Intelligence. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i IT-infrastruktur.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är IT-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea

Din roll i laget

I rollen som Chef för BI på Atea Innovation ansvarar du för att hjälpa kunder med deras BI strategi, utveckling av BI verktyg och datastrukturer, BI konsulter och partnerskap.

Du kommer att ha ett helhetsansvar för BI där du kommer att leda en avdelning med roller såsom BI specialister, och utvecklare. Som avdelningschef kommer du att ha i uppdrag att utveckla, säkerställa och löpande följa upp verksamheten.

Dina huvudsakliga uppgifter som BI Chef:
  • Utveckla BI affären och konsultteamet
  • Driva kunddialoger och identifiera kundens behov och utmaningar
  • Jobba med Ateas partners och BI leverantörer
Vårt erbjudande till dig


Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

För att lyckas i tjänsten som Chef BI bör du ha följande kompetens:
  • Erfarenhet av att bygga konsultaffären kopplat till BI
  • Kunskap om BI verktyg som Power BI, Tableau etc
  • Ledarerfarenhet
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har hög ambition och stark drivkraft att tillsammans med ditt team leverera något utöver det vanliga. Genom ett såväl visionärt som coachande ledarskap får du dina medarbetare att arbeta tillsammans mot tydliga gemensamma mål. Du ska vara van vid att arbeta nära övriga delar av affärsverksamheten för att säkerställa resultatet. Du är intresserad av och har förmåga att skapa insikter och affärsvärde genom data. Du har erfarenhet av att rekrytera för att bygga ett lag med rätt kompetens och coacha dina medarbetare till framgång. Som en del i ledningsgruppen för IoT och Data Analytics inom Atea Innovation vill du ständigt utvecklas och driver tillsammans med dina kollegor förbättringar.

Ansök och bli en av oss

Vill du bli en del av ATEA? Vi önskar ha din ansökan senast 31 augusti. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se, 0705–081508

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare anställning
Anställningens omfattning: Heltid
Ort:Stockholm

"Att anlita Women Ahead påvisar att ATEA gjort ett aktivt val att öka upp jämställdhet och mångfald på företaget"

Välkommen till Atea!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern könsfördelning och mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad jämställdhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga