Atea · Publicerad 11 juli

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Vi söker dig som vill jobba på Atea Infra Structure Services som Process Manager med initial huvudfokus på processen Request Fulfillment Management. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. Det är ett konsultuppdrag där du erbjuds en anställning på Poolia under de första 6 månaderna och om du och Atea trivs tillsammans går det över i en anställning direkt hos Atea efter det. Start för uppdraget är omgående och vi har löpande urval för intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Din roll i laget:
I rollen som Process Manager på Atea kommer du att leda det dagliga utförandet av de ITIL baserade processerna både internt och i interaktion med kundens processer. I din roll kommer du initialt att arbeta med processen Request Fulfillment processen men över tid även med Incident, Problem och Change. Du kommer att tillhöra ett mycket erfaret ITSM team inom Atea Infrastructure Services som både förvaltar och utvecklar ITSM processarbetet.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Process Manager är:
  • Utveckla och driva förbättringsarbeten inom din process
  • Styra, delegera och följa upp arbete inom processen
  • Kvalificera, planera och koordinera inkomna kundförfrågningar
  • Utbilda verksamheten i processen
Placering för tjänsten kan vara antingen i Malmö eller Kista, var tydlig i din ansökan var du önskar vara placerad.

Vi söker dig som:

Har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som Process Manager bör du ha följande kompetens:
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete inom IT och Outsourcing
  • Praktisk erfarenhet av att jobba med ITIL (Change-, Release-, Problem- och Incident Management) samt certifiering
  • God vana av att jobba i ärendehanteringssystem
  • Ledar/projekt och/eller processledarerfarenhet
  • Strukturerad
Det är viktigt att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vad erbjuder Atea dig?

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.
+ Läs mer om jobbet