Atlas Copco · Publicerad 20 sept 2021

Är du kommunikativ, flexibel och resultatinriktad? Bra! Nu finns chansen att komma in på världsledande Atlas Copco.

Ta chansen och sök till ett individuellt anpassat internship på ett globalt ledande företag! På Atlas Copco IT ges du möjligheten att få en raketstart på din karriär, genom att få en dedikerad mentor, ansvara och driva intressanta projekt samt bygga ett kontaktnät inom koncernen på alla nivåer.

Efter programmets 12 månader finns det goda möjligheter att fortsätta karriären i en utvecklande roll såväl nationellt som internationellt. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du chansen att få en bred och övergripande inblick av flera delar inom Atlas Copco som kommer gynna ditt professionella nätverk. Du kommer bli utmanad och utvecklas både personligen och professionellt.

Eftersom Atlas Copco är ett globalt företag med cirka 40 000 anställda i mer än 70 länder kommer du att interagera med människor i alla kulturer och funktioner. Du kommer arbeta med människor från hela världen och få möjlighet att utveckla och fördjupa ditt intresse för IT.

Vi erbjuder dig:
  • Ett 12 månader långt internship som startar under Q4 2021 och är utformat för din personliga och professionella utveckling.
  • Möjlighet att bidra med din kunskap och innovation till företaget.
  • Om möjlighet kommer du också få besöka ett antal enheter inom koncernen, givetvis beroende på rådande läge.
  • En chans att få första foten in i ett bolag med ett brett utbud av intressanta arbetsroller och många möjligheter att växa.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen får du följa managementteamet och arbeta nära Atlas Copco IT:s ledning med en dedikerad mentor. Här får du möjlighet att driva och delta i affärskritiska projekt som är viktiga för Atlas Copcos affär och organisation. På sikt finns det möjlighet att få driva egna projekt såväl regionalt som globalt.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer få chansen att verkligen lära känna Atlas Copco som bolag - inifrån och ut. Du kommer få vara delaktig i processarbeten, vara behjälplig controllers, sammanställa presentationer och mycket mer.

Rollen innebär också

Rollen är placerad i Nacka och du rapporterar direkt till Head of IT.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör, systemvetare eller utbildad ekonom. Det är meriterande om du har tidigare systemvana och ett IT-intresse.

Som person är du drivande och lätt för att samarbeta med andra. Du är resultatinriktad, ser möjligheter, vågar tänka i nya banor och kan hantera förändringar. Vidare är du flexibel och duktig på att bygga relationer.

Då du kommer arbeta i en internationell miljö med kunder över hela världen söker vi dig som är öppen och som trivs i en internationell miljö. Du behöver behärska engelska flytande i såväl tal som skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga