Awave AB · Publicerad 5 sept

Webbyrån Awave startades i Stockholm 2007 och har sedan dess utfört mer än 300 projekt åt kunder från skilda branscher där vi utmärkt oss via mångsidighet, nytänkande och kundfokus. Vi vet vilka möjligheterna och utmaningarna är, vare sig det gäller webbplatser, publiceringsverktyg, e-handelssystem, betallösningar, sociala medier eller mobila applikationer. Awave erbjuder helhetslösningar med hosting och support för de webbplatser vi utvecklar. Vi har ett vältrimmat, professionellt konsultteam på ca 30 personer i Stockholm, Riga och Köpenhamn, som kombinerar förståelse för kundens affärer med passion för teknik och lösningar i framkant.

Awave har en tydlig tillväxtplan med målet att under 2020 omsätta 80MSEK. För att stötta denna tillväxt önskar vi därför rekrytera en självgående lösningssäljare med intresse och erfarenhet av digitala lösningar.

Arbetsbeskrivning: I rollen som säljare kommer du vara ansvarig för att växa Awaves kundstock och driva huvuddelen av all nyförsäljning. Fokus kommer att ligga på lösningsförsäljning där du operativt driver dina egna försäljningsprojekt och tar hjälp av bolagets konsulter vid behov. Du kommer rapportera till VD och ha ett nära samarbete med leveransorganisationen. Dina framtida kunder finns inom alla typer av branscher. Rollen är placerad på Awaves huvudkontor på Sveavägen 151 i Stockholm.

Kvalifikationer och egenskaper: För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av lösningsförsäljning med dokumenterat lyckade resultat. Du har god inblick i trender inom digitalisering och webbdesign med förståelse för hur kunder köper inom dessa områden. Du har kunskap om IT-branschen och grundläggande teknikförståelse. Du är van att jobba självständigt och tar egna initiativ samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig att bli en central person i Awaves tillväxtresa, där vi tre år i rad har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och år 2015 till Superföretag av Veckans Affärer. Du kommer att jobba i teknikens framkant med spännande kunder där du får möjlighet att forma din egen situation i ett ungt och öppet klimat tillsammans med andra kreativa människor där personlig utveckling och att ha kul på vägen är ledstjärnor.

Ansökan: I denna rekryteringsprocess samarbetar Awave AB med VDstödet. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jan Engström på 070-5525589 eller på jan.engstrom@vdstodet.se. Vi tillämpar löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast. Tillträde omgående.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Awave AB tillgängliga