Bankgirot · Publicerad 23 sept

SW Söker för Bankgirots räkning en Kundrådgivare. Har du en ekonomisk eller IT och systeminriktad utbildning och vill arbeta i en serviceinriktad roll? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
Bankgirots kundserviceavdelning hanterar support och rådgivning till banker och bankernas företagskunder gällande bankgirots produkter.

I tjänsten kommer du att arbeta som Kundrådgivare på Bankgirots kundserviceavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot och besvara telefon- och e-postärenden från bankerna och bankernas företagskunder som har frågor om betalningsinformation samt behöver rådgivning kring Bankgirots produkter och tjänster.

Lämplig bakgrund
Vi ser gärna att du är nyutexaminerad från högskola/universitet eller motsvarande, gärna inom ekonomi, IT eller systemvetenskap. Du har tidigare erfarenhet av kundbemötande samt liknande administrativa arbetsuppgifter och har en god förmåga att ge service. Du har goda kunskaper i svenska såväl som engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har ett intresse för IT och teknik, du har goda datorkunskaper och har gärna arbetat i olika IT-program och affärssystem.

För att trivas i rollen som Kundrådgivare bör du vara utåtriktad, lyhörd och känna engagemang i varje kundärende. Du är mån om att bidra till en trevlig atmosfär på arbetsplatsen. Vidare är du effektiv samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Viktig information
Ovanstående tjänst är en visstidsanställning med anställning hos Bankgirot. Visstidsanställningen är på heltid med start den 7:e november och sträcker sig initialt fram till 30:e juni 2017, med möjlighet till förlängning. Rekryteringen genomförs i samarbete med SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sanna Söderlind på telefon 08-407 55 69.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga