Barona Human Resource Services AB · Publicerad 22 sept

För vår kunds räkning, en stor organisation inom offentlig förvaltning, söker vi nu dig som vill arbeta som ett centralt stöd till projektledningen i ett av organisationens många aktuella projekt.

Uppdraget innebär att stödja de tre projektledarna i arbete med möteshantering, tidsplanering, ekonomiuppföljning, fakturahantering, minnesanteckningar, presentationer och dokumenthantering. Arbetet är varierande och en hög nivå av flexibilitet och samarbetsförmåga är nödvändig hos kandidaten. Projektledningen har veckovisa möten där arbetet kontinuerligt definieras och omdefinieras.

Uppskattad omfattningär 20 timmar per vecka under oktober och november, därefter sannolikt ca 30 timmar per vecka. Detta är en uppskattning och arbetsbelastningen kan komma att variera över uppdragstiden. Önskad start är 10 oktober och uppdraget förväntas löpa till 30 juni med möjlighet till förlängning. Under uppdraget är du anställd som konsult hos Barona och uthyrd till vår kund. Placering är centralt i Stockholm.

Obligatorisk kompetens och erfarenhet
  • Högskoleexamen med inriktning mot teknik, samhällsplanering eller ekonomi
  • Dokumenterad erfarenhet avseende tidplanering, ekonomiuppföljning, fakturahantering och minnesanteckningar inom tekniska eller samhällsinriktade projekt
  • Framtagande av PPT-presentationer
  • Bred erfarenhet av olika filformat
  • God kännedom i verktyget Projectplace eller motsvarande
Meriterande kompetens och erfarenhet
  • Erfarenhet av infrastrukturprojekt i tidiga skeden
  • Erfarenhet från politiskt styrda organisationer
  • Dokumenterad erfarenhet av att framställa rapporter och PM.
Projektstödet behöver kunna arbeta självständigt och ha en mycket väl utvecklad koordinationsförmåga. Då projektet präglas av beroendeförhållanden mellan de olika delprojekten, förändringar under projektets gång och tidspress ställs stora krav på samarbetsförmåga, ödmjukhet, tydlighet och struktur.

Om arbetsgivaren

Vår kund är en stor organisation inom offentlig förvaltning.

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se.

Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520510 eller på e-post setareh.moshtaghi@barona.se

Om Barona

Barona är ett internationellt bemannings- och rekryteringsföretag vars ambition är att utveckla och förenkla rekryteringsprocessen. Vi erbjuder våra kunder unika bemannings-, rekryterings- och HR-lösningar. Barona Sverige är en del av Barona Group som etablerades i Finland för 15 år sedan och idag finns även i Norge, Danmark, Polen, Ryssland, Estland och Spanien. 2015 skapade vår verksamhet drygt 14 000 nya jobb och omsatte 250 miljoner euro. Barona erbjuder sina konsulter arbetsmöjligheter i alla situationer i arbetslivet och du som arbetssökande når arbetsgivare runt om i hela Europa.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; offentlig förvaltning; projekt; ekonomi; teknik; samhällsplanering;
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga