Bedege · Publicerad Igår 00:00

Som Supporttekniker kommer du att arbeta med att ge teknisk support till våra kunder primärt mot detaljvaruhandeln (Retail). Du kommer att arbeta med felsökning av datorer, uppdateringar, konfigurationer och i applikationer. Du kommer även att felsöka i nätverk och kommunikationslösningar. Huvuddelen av arbetet görs via instruktion i telefon och genom fjärruppkoppling.

Erfarenhet

Du har ett stort intresse för teknik och har tidigare arbetat med IT-support.
Du har erfarenheter av arbete i Windowsmiljö samt nätverk och kommunikationslösningar.
Du behärskar svenska och engelska i såväl i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och har kunden i fokus.
Det är meriterande om du har kunskaper inom Active Directory, SQL samt ERP-lösningar.

Om Bedege

Vi säljer, anpassar och supportar affärssystem, kassalösningar och betalningslösningar. Kunderna består av namnstarka aktörer och supporten bedrivs 365 dagar om året för att på så sätt bibehålla högklassig service och ge kunderna möjlighet att fortsatt driva sin verksamhet och försäljning framåt. Företaget erbjuder således sina kunder ett totalt förvaltningsåtagande.

Bedege har en unik branschkunskap tillsammans med en lång och fin historia, där våra erfarenheter både inom IT och verksamhetsstyrning och främst inom detaljhandeln, har sin början i mitten av åttiotalet. Mycket har hänt på vår resa och vi är mycket stolta över vår bakgrund, men vi vill ändå fokusera på nuet och kanske ännu hellre titta framåt. Det är ju på detta sätt Bedege ska växa; tillsammans med kunderna.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga