Blocket · Publicerad 13 sept

Vill du jobba med en av Sveriges största Android-appar som har över 1 miljon aktiva installationer?

Om oss
Mer och mer av trafiken kommer via våra appar, därför behöver vi nu en Android-utvecklare att stärka upp teamet med. Slutanvändarna är i fokus när vi utvecklar ny funktionalitet och underhåller existerande. Teamet består av både Android-, iOS- samt APIutvecklare. Vi gillar att utmana oss själva och lägger stor vikt vid att det ska vara kul att gå till jobbet.

Om rollen

Som Android-utvecklare på Blocket kommer du att jobba med att ta vår Androidapp till nästa nivå. Detta genom att vara delaktig i att ta fram nya produkter samt förbättra befintlig funktionalitet. Hög kvalité på kod och arkitektur är alltid prioriterat, här får du vara med och påverka. Vi jobbar tight i teamet och delar kunskap varandra. För oss är det viktigt med frihet under ansvar och att vägen mellan produkt och utveckling är kort. Förutom att du är viktig för Blocket, får du chansen att vara med och påverka produkter på flera andra Schibstedsajter. Du får även möjlighet att åka på stora internationella Androidkonferenser.

Varför Blocket?
Som utvecklare på Blockets appar får du erfarenhet av att jobba med extremt många engagerade användare. Små kodmissar kan snabbt eskalera till enorma krasch-buggar där betyget droppar på play store. Det är upp till dig och teamet att tackla detta med stabil kodstandard och/eller beta/stageade releaser. Våra appar är några av de mest använda i Sverige och därför en mycket spännande produkt att jobba med.

Det du gör här hos oss påverkar en otroligt stor mängd människor! Det medför också en spännande teknisk utmaning att få Blocket att fungera. Många människor använder tjänsten samtidigt och det är mycket data att bearbeta. Just nu står Androidteamet inför många roliga utmaningar och du kommer få vara med om att ta fram spännande funktioner för Blockets kunder.

Din profil
Vi förväntar oss att du har jobbat minst ett par år som Android-utvecklare och är grym på Androidplattformen. Inom teamet har vi behov av olika kompetenser, bla continuous integration, automattester och A/B testning. Vi hoppas att du kan bidra med någon av dessa. Hör av dig med vad du brinner för! För att passa bra hos oss tror vi att du precis som vi är prestigelös och även behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Om Blocket
Blocket är ett teknikbolag och erbjuder en innovativ, avslappnad miljö i öppet landskap. i sitter i ljusa lokaler i centrala Stockholm. Blocket är del av den norska mediekoncernen Schibsted, där du hittar många olika sajter, både i Sverige och internationellt. Fokus ligger på att skapa en trygg arbetsplats där du kan känna dig som hemma. På Blocket har vi HackDays där utvecklare får möjlighet att uttrycka sin kreativitet. Vi tycker det är viktigt med balans i livet och har bland annat förmåner såsom fri sjukvård, generöst friskvårdsbidrag, egen naprapat och massös på kontoret etc.

Ansök nu!
Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga