Blocket · Publicerad 2 juli

Jag heter Blocket Jobb och jag fyllde precis 7 år. Trots att jag är ung kan jag garantera dig att jag är väldigt mogen och erfaren för min ålder. Jag har till och med hunnit bli Sveriges mest välbesökta jobbsida. Många säger att framgången beror på min personlighet - mycket humor, kreativitet och en massor med jävlar anamma. Hos mig lovar jag att du kommer att få skratta mycket, utvecklas, utmanas och jag kommer alltid att uppskatta dina framgångar. Min familj består av ett gäng härliga, drivna och engagerade människor. Allt känns egentligen helt perfekt, men det är något som saknas. Är det du?

Som Säljare på Blocket Jobb blir du anställd i en försäljningsorganisation med vind i seglen. Ditt arbete kommer huvudsakligen att innebära försäljning och nykundsbearbetning över telefon och fysiska möt en mot stat, kommun och landsting. Du kommer att ta över en befintlig kundportfölj, men då Blocket Jobb växer kraftigt kommer en stor del även involvera nykundsbearbetning. Du blir expert på att skräddarsy rekryteringslösningar för att möta kundens unika behov och bygger långsiktiga relationer genom både uppföljning och uppdatering av nya produktnyheter. En del resor ingår i tjänsten.

Du kommer att arbeta med löpande försäljning och kundbearbetning av primärt nya kunder genom hela säljprocessen i form av:
  • Prospektering, nykundsbearbetning och bygga relationer med befintliga kunder
  • Aktivitetsansvar, du bokar dina egna möten
  • Budget- och kundansvar
  • Försäljningsutveckling, konkurrentbevakning och analys
Vi tror att du har jobbat med försäljning i 4 år eller mer. Vi ser som en avgörande faktor att du som person har passion för försäljning och dialogen med kunder och att du drivs av att prestera. Du är självgående, resultatinriktad, prestigelös och drivs av att ha stort eget ansvar. Du är snabb på att analysera och förstå kundens behov och kommer väl förberedd till dina samtal och möten. Du älskar att jobba med försäljning i fartfyllda och entreprenöriella miljöer.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en ung dynamisk miljö som präglas av entreprenörsanda och kreativitet. Vi som jobbar här älskar försäljning! En arbetsdag på Blocket Jobb är full av skratt och glädje och vi firar varandras framgångar. Du får jobba med ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan. På Blocket satsar vi på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, SATS-kort och massös. Vi bjuder också våra medarbetare på måndagsfrukost, fredagsfika, after work, färsk frukt varje dag och fri tillgång till läsk och kaffe på kontoret.

Vem är jag som chef?
Jag som kommer att bli din närmaste chef heter Martin Åkerblom och jobbar som Säljchef på Blocket jobb. Jag försöker skapa en arbetsmiljö som är enkel att jobba i och där teamet kan arbeta fritt och oberoende men där jag självklart finns tillgänglig när det behövs.

Ansökan
Vill du bli vår nästa stjärna? Skicka i sådana fall in din ansökan redan idag! Vi intervjuar kontinuerligt och hittar vi rätt person så kan vi komma att anställa innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om rollen eller Blocket, maila till martin.akerblom@blocket.se

Klicka på "skicka ansökan" så kontaktar vi dig så snart vi har möjlighet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
27 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Blocket