Bolagssupporten Stockholm AB · Publicerad 15 mars

Är du en controller som vill vara med och påverka den dagliga verksamheten men samtidigt ha en ordentlig utmaning? Gillar du att ta ansvar och att arbeta med människor? Om detta stämmer in på dig bör du fortsätta läsa eftersom ett av Sveriges största anläggningsföretag söker dig som Controller för region Stockholm - Nord.

Vår verksamhet
Svevia skapar förutsättningar för att Sverige ska rulla på ett säkrare, snabbare och smidigare sätt oavsett om det gäller bil, kollektivtrafik eller cykel.

Region Stockholm – Nord i Division Anläggning sträcker sig från Stockholm och norrut med i dagsläget ca 100 projekt och en omsättning om 1,1 miljarder SEK i portföljen. Verksamheten varierar mellan att bygga nya, förbättra eller underhålla befintliga vägar med hjälp av egna specialistenheter inom t.ex. grundläggning, marksanering, TA-specialister, egna asfaltverk och strategiska täkter.

Vad innebär rollen?
Tjänsten som regioncontroller hos oss innebär en varierande vardag och en omväxlande miljö. I rollen ligger ett stort ansvar för affären där du leder controllerarbetet inom regionen. Du kommer att arbeta med an aktiv involvering och uppföljning av affären. Detta innebär att analysera resultat för regionen samt i individuella projekt och vidta korrigerande åtgärder, sätta rutiner och processer och vara en stöttepelare till vår regionchef. Utöver detta kommer du även arbeta på plats ute i projekten där du är en resurs för våra arbetschefsområden och kan styra de ekonomer som finns på plats för att regionen skall uppnå utsatta mål och resultat.
Du är en självklar spelare i andra arbetsuppgifter som bl.a. rapportering, prognostisering, medverkan i utvecklingsprojekt och intern utbildning. Du ingår i regionens ledningsgrupp och rapporterar direkt till regionchef. Placering för tjänsten är på vårt huvudkontor i nya, härliga lokaler i Solna Business Park men vissa resor förekommer även i tjänsten.

Vad krävs för att lyckas i rollen?
Vi letar efter en lagspelare som gillar att arbeta högt och lågt och kan kavla upp ärmarna när det behövs. Du har några års erfarenhet inom controlling eller motsvarande och du är väl insatt i entreprenadbranschen och förstår därmed principerna för succesiv vinstavräkning samt projektredovisning.
Som person har du en stark integritet och vågar ifrågasätta, utreda och följa upp ekonomiska utfall och pågående projekt. Har du kunskap inom entreprenadjuridik ser vi det som meriterande. Vidare har du en god pedagogisk och kommunikativ förmåga och har lätt för att översätta ekonomi i termer som är lätta att förstå för dina kollegor. I denna tjänst förekommer det en del bilresor till projekten vilket medför att körkort är ett krav. Erfarenhet från större affärssystem och goda kunskaper i Excel är en förutsättning för att lyckas i rollen och har du erfarenhet av Agresso är det meriterande.

Trivs du i en föränderlig miljö, ett företag som värnar om sina anställda och ett verksamhetsområde med mycket utvecklingsmöjligheter? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Svevia AB med Bolagssupporten
Stockholm AB. Svevias önskemål är att alla frågor och ansökningar till tjänsten sker genom Bolagsupporten Stockholm AB. Vi tar löpande in kandidater för intervjuer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bolagssupporten Stockholm AB är ett snabbt växande konsult- och rekryteringsbolag specialiserat inom ekonomi. Vi bygger vår verksamhet på långsiktighet - både för våra samarbetspartners, kandidater och konsulter. Vi undviker osäkra anställningsformer och erbjuder istället goda utvecklingsmöjligheter och förmåner. Vi vill att alla ska trivas på arbetsplatsen. De konsulter som arbetar för oss är därför inte matchade mot ett enskilt uppdrag för att just den individen fanns tillgänglig för stunden, utan för att vi är övertygade om att individen är rätt person på rätt plats.

Vår rekryteringsverksamhet är byggd på samma värderingsgrund som vår konsultverksamhet. Rätt person på rätt plats. Vi har under många år arbetat i ledande befattningar inom ekonomi och under dessa år även suttit med i rekryteringsprocesser som rekryterande chefer för många ekonomer. Vi har därför gått igenom de flesta erfarenheter i en rekrytering, bra som dåliga.

Bolagssupporten jobbar med många av Sveriges större och internationella bolag likväl som lokala startups.

Besök oss på http://www.bolagssupporten.se och på sociala medier: https://www.linkedin.com/company/bolagssupporten-stockholm-ab/ https://www.facebook.com/Bolagssupporten/ https://www.instagram.com/bolagssupporten/
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Bolagssupporten Stockholm AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga