Bonava AB · Publicerad 17 sept

Bonava Sverige är i behov av ytterligare kompetenta medarbetare för att kunna nå sitt strategiska mål att få ”marknadens mest nöjda kunder” och söker därför en senior rekryterare. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Uppdraget startar i höst och kommer att pågå till december 2017 med möjlighet till förlängning.

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa och har sitt ursprung inom NCC och affärsområdet Housing. Bolaget befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede då man knoppats av från NCC-koncernen och har noterats separat på börsen. Bonava Sverige AB är den svenska delen av bolaget. Bonava kommer innan årsskiftet att flytta in i nya fräscha lokaler i Lindhagen på Kungsholmen.

Ditt uppdrag

I rollen som rekryterare ingår du i HR-teamet och rapporterar till HR-chefen i Sverige. Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa och ansvara för samtliga rekryteringar i nära samarbete med ansvariga linjechefer. Du kommer även att utföra tester och teståterkoppling på kandidaterna. Rollen innefattar också Employer Branding arbete där du på ett kreativt sätt kommer att hitta olika vägar för att marknadsföra och attrahera rätt kandidater till Bonava.

Arbetsuppgifter i urval:
  • Kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen
  • Potential- och personlighetstester
  • Employer Branding och attraktion
  • Kravprofil, annonsering, search och urval
  • Telefonavstämning och personliga intervjuer
Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare har arbetat självständigt med rekrytering i cirka 5 år och är väl insatt i samtliga delar av rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du har haft en roll som rekryteringskonsult eller internrekryterare. Du är insatt i personbedömning och begåvningstester samt är certifierad i något testverktyg. Även erfarenhet av arbete med sociala mediekanaler är viktigt för rollen. För att trivas och passa som rekryterare är du en person med energi och stark drivkraft. Du är duktig på att prioritera mellan dina åtaganden och på att ta dina uppgifter i mål. Du är även strukturerad, har professionalism, ödmjukhet och tålamod.

Dina rekryteringar kommer att vara högst bidragande till företagets fortsatta tillväxt och du behöver därför själv vara affärsorienterad och kreativ i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och har en mycket god kommunikativ förmåga då kontaktytorna är många och du kommer att arbeta med parallella processer.
Du talar och skriver obehindrad svenska, har god kommunikationsnivå på engelska, har systemvana samt har tidigare arbetat i någon typ av rekryteringssystem.

Om Bonava

Bonava är en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa. Bonava har sitt ursprung i NCC och har skapat hem och områden sedan 1930-talet. Idag har Bonava 1400 anställda med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Sankt Petersburg, Estland och Lettland med en omsättning på 13 miljarder kronor.
Bolaget befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede då man knoppas av från NCC-koncernen och noteras separat på börsen. Bonava Sverige AB är den svenska delen av bolaget.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Martina Kolga (martina.kolga@wise.se, 073-961 30 12) och konsultchef Caroline Dufva (caroline.dufva@wise.se), samt konsultchef Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.froblom@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga