Bonava · Publicerad 21 mars

Har du gedigen erfarenhet som Controller eller Managementkonsult?
Är du affärsdriven och stimuleras av utvecklings-och förbättringsarbete?
Trivs du i en nyckelroll med stort ansvar?
Då kan du vara den Senior Business Controller vi söker till Bonava!

Beskrivning av tjänsten

Som Senior Business Controller på Bonava blir ditt huvudfokus att leda och driva rapporteringsprocessen. Du kommer du att ha en nyckelroll i att vidareutveckla rapporter och beslutsunderlag till ledning och styrelse. I din roll kommer du att arbeta med ett brett kontaktnät inom koncernens sex business units i åtta länder. Du kommer även att stötta och arbeta nära strategiavdelningen.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Ansvarig för att ställa samman rapporteringen
  • Analysera och skriva kommentarer avseende verksamheten
  • Utveckla och förbättra rapporteringen
  • Ansvarig för att följa upp och analysera nuvarande, och framtida, investeringsportfölj
  • Skapa, utveckla och följa upp relevanta nyckeltal
Vi tror på att vi når vårt mål med att få marknadens mest nöjda kunder genom att ha motiverade och engagerad medarbetare. Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som brinner för att skapa bättre hem och liv för våra kunder. Du får möjlighet att vara med och bidra till vår vinnande kultur som utöver kundfokus präglas av passion och vilja att leverera "det lilla extra". Hos våra medarbetare är arbetsglädjen hög och det är du själv som påverkar din utveckling! Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

Vem är du?

Du är Civilekonom med minst 5-8 års arbetslivserfarenhet av controllerarbete, eller som managementkonsult. Du har goda kunskaper i Excel.
Det är nödvändigt med mycket goda kunskaper i engelska eftersom du kommer att ha många internationella kontakter i den här rollen, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som person är du pedagogisk och lyhörd och du är bra på att hantera olika sorters människor. Du är ansvarstagande och duktig på att driva ditt eget arbete samtidigt som du är en lagspelare. Du har ett intresse för affären och du motiveras av att utveckla och förbättra.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Kempe, 070-729 24 30. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. I den här rekryteringen vill ha din CV och ditt personliga brev på engelska. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Bonava
Bonava är en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa. Bonava har sitt ursprung i NCC och har skapat hem och områden sedan 1930-talet. Idag har Bonava 1 600 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Sankt Petersburg, Estland och Lettland med en omsättning på 13,5 miljarder kronor.
Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Invici

Inga fler liknande jobb tillgängliga