Boomerang · Publicerad 13 okt

Stockholm

Förändringsresan går vidare för Boomerang som söker dig, den digitala CFOn som kan ta ett helhetsgrepp kring delar av verksamhetsflödet utifrån en finansfunktion.

Du arbetar affärsnära och med ekonomisk styrning utifrån verksamhetens behov. Med strategiska analyser och positiv energi bidrar du till Boomerangs tillväxt och lönsamhet. Du har personansvar för både ekonomi och lagerteamen ca 7 medarbetare och rapporterar till VD.

Kom och var med på Boomerangs tillväxtresa – sharing the story of Lust for Life!

DIN VARDAG

I din roll arbetar du med produkt- och ekonomiska flöden kopplat till affären. Du kommer att ansvara för att sätta upp rutiner och struktur utifrån lönsamhet och effektivitet. Du skapar en tydlighet i processer för att optimera verksamhetens ekonomiska utfall. Du driver effektivisering och optimering av affären vilket här inkluderar varuflödet. I rollen driver du det fortsatta förändringsarbetet med ansvar för daglig uppföljning. Du har personalansvar för 7 personer.

VEM ÄR DU?

Du har en längre erfarenhet av business controlling. Personalansvar har tidigare ingått i din roll. Du har en förståelse för varuflöden, affärslogik samt dess kritiska skeenden och hur detta sammantaget drivs utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Du är van att arbeta med ekonomi- och processstyrning.

OM BOOMERANG

Boomerang är ett svenskt varumärke, grundat år 1976. Under vår 40-åriga historia har vi inspirerats av mötet mellan den skandinaviska naturen och stadens puls. Vi står för klassiska plagg med hög kvalitet och funktionella detaljer, tillverkade med omsorg. Boomerangeffekten är vår recycling-filosofi som förlänger plaggens livslängd och tar till vara på material som ett led mot hållbart mode. Vi tror att alla har en långvarig relation till våra plagg, då som nu. Boomerang- sharing the story ”Lust for Life”!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Detta är en fast tjänst med anställning hos Boomerang i Stockholm. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor om rollen kontakta gärna rekryteringskonsult Kristin Burrescia på kristin.burrescia@sigma.se eller 070-247 20 01.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga