Boxflow Staffing Öst · Publicerad 22 aug 2019

Tjänsten

Vi har sedan start haft en stark tillväxt och satsar nu för att expandera både i Östra samt Västra delarna av Sverige. Du kommer få möjligheten att gå in som delägare och VD för Dotterbolaget Boxflow Staffing Öst. Du kommer bygga bolaget från grunden med stöd från centrala funktioner samt några av branschens experter inom Logistikbemanning. Som VD har du stor frihet att bygga verksamheten baserat på dina erfarenheter. Du kommer även ingå i koncernledningen. Vi ser fördelar med att lägga kontoret för bolaget i närheten av Stockholm men är du rätt kandidat från annan ort kan detta såklart diskuteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill grunda och bryta mark för Boxflow i Stockholmsregionen. Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av Bemanningsbranschen från ledande och/eller säljande tjänster med mycket kundkontakt. Vi vet att du som blir VD i Öst har ett stort driv och är en riktig doer!

Tveka inte på att söka om detta stämmer väl in på dig.

Vid frågor angående tjänsten kontakta oss.

Isak Johansson Ståhl
Tel. 073 534 26 49
isak@boxflow.nu
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Boxflow Staffing

Boxflow Staffing grundades under 2019 med en stark tro om att göra skillnad i Bemanningsbranschen. Vår målsättning är att erbjuda våra tjänster på många orter i landet till hög kvalité. Vi är ett bemanningsföretag riktat mot kollektiv bemanning, framförallt inom Logistik och Industri.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga