Brand Factory · Publicerad 16 feb

Som Business Controller på BrandFactory får du en ansvarsfull och viktig roll i bolaget då du kommer att vara med och utveckla den ekonomiska styrningen och se till att verksamheten kan följas upp och utvecklas på ett optimalt sätt. Du är med och skapar din egen roll och bidrar med en god förmåga att göra ekonomiska analyser samt att ta fram korrekta och tydliga rapporter. Du får snabbt ta ett stort eget ansvar, möjlighet att ta egna initiativ och att göra skillnad. Bolaget är i ett förändringsskede och det finns stora möjligheter att fortsatt växa inom bolaget.

Du sitter primärt i Årsta och rapporterar till CFO i Sverige.

Beskrivning av tjänsten

Som Business Controller ansvarar du bl a för:
  • Månatlig resultatuppföljning och resultatanalys
  • Utveckling och uppföljning av nyckeltal
  • Framtagande av månatligt rapportpaket med kommentarer för verksamheten i BrandFactory Sverige
  • Lönsamhetsanalys av olika kunder/projekt
  • Proaktivt analys- och utredningsarbete
  • Att koordinera och sammanställa budget och prognos i BrandFactory Sverige
  • Att stötta och samarbeta med verksamhetschefer
  • Att ha förståelse för och vara delaktig i utveckling av affärssystemen och BI-verktyg
Vem är du?

Du har civilekonomexamen eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av Business control, gärna i tillverkande företag med lagerhantering. Du har ett intresse att arbeta med system samt mycket god kunskap i Excel. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Som person tror vi att du är positiv, lösningsorienterad och har en uthållighet. Du har både en strategisk kompetens samtidigt som du är en genomförare som drivs av att identifiera förbättringspunkter och att implementera dessa. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett självständigt driv och har förmågan att kunna prioritera och skapa struktur och modeller för att fatta affärsmässiga beslut. Det är en utåtriktad och verksamhetsnära Business Controllerroll och du trivs med att skapa och upprätthålla goda kontakter inom organisationen.

Intresserad?

I denna rekryteringsprocess samarbetar BrandFactory med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi - Inköp
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
BrandFactory är din totalleverantör av visuell kommunikation, varumärkesprofilering och design för varumärkesägare och butikskedjor. Traditionella skyltar, digitala skyltar, fordonsreklam, foliering, fasadskyltar, fordonsdekorer, evenemang, utställningar, mässor och trycksaker: Vi tar hand om allt från design till leverans och gör din dröm till verklighet. BrandFactory har en omsättning på cirka 1,1 miljarder kronor och sysselsätter cirka 580 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Våra svenska kontor finns i Farsta, Årsta, Albyberg, Upplands Väsby, Linköping, Göteborg, Falun och Torsby. Läs gärna mer på www.brandfactory.se

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Invici