BrandFactory · Publicerad Igår 10:01

BrandFactory Sverige söker nu en Senior Redovisningsekonom som älskar redovisning och samtidigt brinner för att driva förändringsarbete! Vi söker en kvalificerad redovisningsekonom som bl a kommer arbeta med månads- och årsbokslut, rapportering samt resultatuppföljning.
En annan stor uppgift är att driva och effektivisera processer och arbetsrutiner.

Du kommer att ingå i BrandFactory Sveriges ekonomiavdelning som idag består av 11 personer. Som senior redovisningsekonom får du ett helhetsansvar och chansen att använda alla dina redovisningskunskaper. Du kommer bli en nyckelperson som arbetar självständigt med allt ifrån månads- och årsbokslut, likviditetsplanering till budget och prognos. Du rapporterar direkt till CFO Sverige men har många andra kontakter både internt och externt.

Vid sidan om dina dagliga arbetsuppgifter kommer du att arbeta med olika projekt och förbättringsarbeten. BrandFactory är mitt uppe i en förändringsresa där bland annat ett nytt affärssystem implementeras. I och med denna förändringsresa ser vi gärna att du är en person som är positiv till förändringar och som är van vid att arbeta med processförbättringar.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för redovisning av legala enheter i den svenska verksamheten
 • Bokföring, kontoavstämningar, periodiseringar, avskrivningar, årsredovisningar och skattedeklarationer
 • Rapportering till koncernen
 • Granskning och uppföljning av boksluten
 • Förbättringsarbete avseende rutiner och processer
 • Ansvara för likviditetsprognoser
 • Samordna andra redovisningsuppgifter

Är du den vi letar efter?

Som person har du en stark drivkraft och visar ett stort engagemang i ditt arbete. Du är en lagspelare med en utpräglad servicekänsla som värnar om ett gott samarbete. Vidare är du lösningsorienterad och har en god kommunikativ förmåga.

Vi ser gärna att du är en självständig person som är trygg i din roll och orädd för att ta dig an arbetsuppgifter av både mer eller mindre komplex karaktär. Du har en förmåga att se såväl detaljer som helheten i dina arbetsuppgifter, du är analytisk och arbetar på ett strukturerat sätt.

En viktig del av arbetet blir att arbeta med ständiga förbättringar och det är därför viktigt att du är en nyfiken person som är öppen för nya lösningar. Samtidigt som du driver dina arbetsuppgifter självständigt lägger vi stor vikt vid att du är en samarbetsvillig person som arbetar mot våra gemensamma mål.

Kvalifikationer

 • Civilekonom med inriktning mot redovisning eller motsvarande
 • Minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete som redovisningsekonom
 • Självgående och kunna redovisning från "ax till limpa" inklusive månads- och årsbokslut, årsredovisningar samt skattedeklaration
 • Goda kunskaper i Excel
 • Meriterande med erfarenhet av lagerredovisning

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten är placerad i Stockholm, Farsta.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i en spännande förändringsresa med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll. Att arbeta på BrandFactory präglas av spännande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden.
Vi är stolta över våra värderingar: Passion, Affärsmannaskap, Kreativitet och Enkelhet vilket genomsyrar hela vår verksamhet.

Ansökan

Skicka ditt CV samt personligt brev till: minnyautmaning@brandfactory.se så fort som möjligt men senast den 21:a september. Intervjuer och urval sker löpande varav tjänsten kan tillsättas tidigare. Vid frågor får du gärna kontakta CFO Sverige: Åsa Kristersson, asa.kritersson@brandfactory.se.

Varmt välkommen med Din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
BrandFactory är din totalleverantör av visuell kommunikation, varumärkesprofilering och design för varumärkesägare och butikskedjor. Traditionella och digitala skyltar, foliering, fordonsdekorer, evenemang, utställningar, mässor och trycksaker: Vi tar hand om allt från design till leverans och gör din dröm till verklighet. BrandFactory har en omsättning på cirka 1,1 miljarder kronor och sysselsätter cirka 580 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Våra svenska kontor finns i: Farsta, Årsta, Albyberg, Upplands Väsby, Linköping, Göteborg, Falun och Torsby.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från BrandFactory tillgängliga