Brandiators · Publicerad 24 feb 2020

Har du en passion för teknik? Vill du arbeta för ett av världens mest innovativa tech-bolag? Vi letar efter vår nya Microsoft Commercial Trainer i Stockholm, Sverige.
Vi letar efter en person som älskar att stärka människor genom utbildning och träning. En person som, på ett inspirerande och energifyllt sätt, kan utveckla våra affärspartners kompetens och kunskap kring Microsofts produkter och tjänster. Du kommer vara en viktig nyckelspelare i ett tätt sammanknutet nordiskt team som delar en passion för Microsofts produkter och tjänster.

Den ideala kandidaten
Du besitter en utmärkt kommunikationsförmåga tillsammans med en problemlösande mentalitet och har en stor passion för teknik. Din närvaro är stark och inspirerande, du har utmärkt presentationsteknik och är trygg i att prata inför både stora och små grupper. Struktur och flexibilitet kommer naturligt för dig och du strävar alltid efter perfektion i allt som du gör. Du kommer att utmärka dig i den här rollen om du gillar att skapa långsiktiga relationer och har ett inre driv.

Andra krav
 • Lärar- och/eller utbildningserfarenhet
 • Teknisk kunskap
 • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift, då du kommer vara en del i ett nordiskt team
 • B-körkort
Ansvarsområden
Som vår Commercial Trainer kommer du ansvara för:
 • Teknisk utbildning av Microsofts affärspartners
 • Produktdemonstrationer på event och mässor för affärskunder
 • Hålla i utbildningar vid bland annat marknadsföringsevent, mässor och webinars
Vad vi erbjuder:
Hos Brandiators får du möjligheten att jobba på en retailagentur som alltid strävar efter att skapa minnesvärda och unika ögonblick tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stora möjligheter för personlig och professionell utveckling.
 • En tjänst där du, tillsammans ditt team, kommer att skapa och verkställa de bästa upplevelserna för Microsofts affärspartners
 • En inspirerande arbetsplats, i nya lokaler ovanpå Gallerian i centrala Stockholm
 • En karriär som kan leda till andra positioner hos Brandiators och Microsoft
 • Tillgång till den senaste tekniken och tjänsterna från Microsoft
Tid och plats för arbetet
Tjänsten är på heltid och du har möjlighet att arbeta både hemifrån samt på Brandiators och Microsofts kontor i centrala Stockholm. Arbetet innebär en del resande, både i Sverige och resten av Norden.

Låter detta som den perfekta tjänsten för dig?

Skicka in din ansökan och CV idag, vi går igenom ansökningarna löpande och därför kan positionen komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om du vill veta mer om tjänsten och vad det innebär att vara en Microsoft Commercial Trainer, kontakta Cecilia Vähänikkilä på mobil: +46 735 071 033 eller mejla cecilia.vahanikkila@brandiators.com

Sökord:corporate trainer, b2b account manager, teacher, IT-trainer
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT, Utbildning
Underkategori
IT-Utbildning

Inga fler liknande jobb tillgängliga