Bravida2 · Publicerad 19 okt 2021

Samhället ställer om och Bravida är en del av förändringen. Hållbara lösningar är början på vår framtid och ska bli kärnan i allt vi gör. Därför antar vi utmaningen att skapa platser där människor kan leva hållbart - idag och för framtiden.

Vill du bli en nyckelperson i Bravidas satsning på hållbarhet? Välkommen med din ansökan till rollen som Financial Analyst med inriktning hållbarhet.

Om jobbet som Financial Analyst, inriktning hållbarhet:

Bravida har ambitiösa hållbarhetsmål och söker dig som vill vara med och bygga en nyckelfunktion med hållbarhet i fokus. Som Financial Analyst, inriktning hållbarhet kommer du att samarbeta tätt med verksamhetsutvecklingsteamet och Bravidas controllerteam för att strukturera upp data från olika källor, analysera och mäta den data som behövs.

Det är en nyinrättad roll och du kommer att ansvara för och koordinera koncernens rapportering av olika hållbarhetsdata, ansvara för koncernens hållbarhetsredovisning samt analysera och föreslå vilka ramverk organisationen ska förhålla sig till inom hållbarhetsområdet. Ett viktigt område är den nya EU Taxonomin. Du utför beräkningar och analyser av komplexa data och ansvarar för uppföljning av hållbarhetsmål gentemot verksamhet och staber, föreslår och driver förbättringar.

I rollen som Financial Analyst med inriktning hållbarhet, ingår du i Group Finance organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Financial Analyst, inriktning hållbarhet:
  • Ansvar för struktur, datainsamling, rapportering och uppföljning av hållbarhetsdata internt och externt
  • Beräkningar och analyser av komplexa data och ansvar för uppföljning av olika hållbarhetsmål
  • Omvärldsbevakning/samordning av lagstiftning, regelverk och nyheter kring rapporteringsstandards
  • Utveckla och följa upp efterlevnad av regelverk, t ex EU taxonomin
  • Medverkan vid årliga revisioner av t ex hållbarhetsredovisning


Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har en akademisk bakgrund och flerårig erfarenhet av controlling, verksamhetsstyrning, intern kontroll eller liknande. Du är van att arbeta självständigt och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med mätning och hållbarhetsrapportering. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av en större, gärna internationell organisation.

Personliga egenskaper:

Du har en mycket god analytisk förmåga samt intresse för att analysera och sammanställa data. Eftersom rollen är ny är det viktigt att kunna skapa rutiner och processer i samarbete med andra kollegor.

Vad erbjuder Bravida dig?

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom deras bransch i Norden. Det gör att de kan erbjuda mycket till dig som medarbetare!

På Bravida skapar man stora resultat, tillsammans. På Bravida är man drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan de ta sig an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

På Bravida är du en i gänget. På Bravida jobbar man som ett team. Det innebär också att man vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer Bravida. Din utveckling är viktig för Bravida. Den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När medarbetarna växer, kan också företaget utvecklas.

Placeringsort: Telefonplan, Stockholm

Om Bravida:

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Deras huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har de blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Det är ett bolag som ständigt växer och eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Meritmind. Rekryteringen är en direkt rekrytering, d.v.s. du erbjuds en tillsvidaretjänst (provanställning tillämpas) direkt hos Bravida.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm på 070-712 9808.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober 2021. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Sökord: "Hållbarhets Controller", "Controller"
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga