Brightby Bemanning · Publicerad 25 okt 2021

Nu söker vi en administratör inom backoffice till vår kund i Stockholm. Vår kund är en bank och du kommer att tjänstgöra som administratör inom backoffice. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta snarast möjligt, och pågå initialt i 6 månader. Möjlighet till förlängning finns för rätt person.

Om rollen

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team som tillsammans ansvarar för det dagliga säkerställandet av bankens produkter.

I ditt arbete kommer du att arbeta med att dagligen säkerställa kreditrisken hos bankens kunder. Du kommer att hantera olika typer av finansiella instrument samt riskerna som är kopplade till dessa. I tjänsten kommer du att ha många externa och interna kontakter i en internationell bankmiljö. Exempelvis har du kontakt med bankens kunder, såsom hedgefonder, investmentbanker och institutioner.

Du kommer dessutom att få möjlighet att engagera dig i olika typer av projekt kring utvecklandet av nya processer och arbetssätt på avdelningen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har ett stort intresse för bank- och finanssektorn. Du har grundläggande kunskaper kring finansiella instrument. Har du erfarenhet av just clearing & settlement, risk eller Collateral Management så är det meriterande. Vidare har du ett stort engagemang och driv och vill utvecklas.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga