Brightby Bemanning · Publicerad 12 apr 2021

Just nu söker vi en Business Controller med några års erfarenhet av controlling och redovisning. Detta är ett konsultuppdrag på 8 månader hos vår kund som ligger centralt i Stockholm med start omgående. Kunden är verksamma inom energisektorn och det är meriterande om du har branscherfarenhet. När uppdraget har tagit slut så finns det möjlighet att bli tillsvidareanställd hos oss på Meritmind.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hjälpa till med bokslutsarbete, konstandsuppföljning, prognos och ekonomiska analyser.
  • Delta i arbete med energibokslutet vilket innebär avstämning och analys av produktionsanläggningarnas bränsleförbrukning och bränslelager.
  • Support till organisationen med att hantera frågor, felsöka och korrigera uppkomna fel i redovisningen.
  • Bokföring av vissa företagsgemensamma kostnader samt uppföljning av motpartrisker och förvaltning av finansiella profiler.
  • Delta i utvecklingsarbete inom datahantering
  • Aktivt arbeta med att förebygga uppkommande fel genom att förbättra automatisera rutiner och verktyg.
Kvalifikationer:

För den här tjänsten ska du ha minst 3 års erfarenhet av att arbeta med controlling och redovisning samt en kandidatexamen inom ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande verksamheter inom energisektorn. Du har erfarenhet och intresse för system och att arbeta i Excel. Svenska och engelska i tal och skrift.

Vem är du?

Du har ett sinne för siffror och är noggrann samt väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Tar ansvar för att driva din arbetsuppgifter framåt är en viktig del och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta självständigt. Eftersom du kommer stödja dina kollegor med arbetsuppgifter och vara behjälplig vid frågor så behöver du vara serviceinriktad. Med serviceinriktad menar vi att du är en lugn, lyhörd och tillmötesgående person som har intresse för att hjälpa andra. Du behöver även vara en nyfiken person eftersom du kommer sättas in i många olika delar i verksamheten och har lätt för att se helheten för ett större perspektiv. Slutligen ser vi gärna att du är prestationsorienterad och drivs av att sätta upp höga mål för dig själv.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna Frida Dahlqvist, frida.dahlqvist@meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

controlling
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga