Brightby Bemanning · Publicerad 29 okt 2021

Nu söker vi en Team Lead inom AFC & AML till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett finansbolag och du kommer att tjänstgöra som Team Lead. Tjänsten är på heltid och beräknas starta snarast möjligt, Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd som konsult hos oss de första 6 månaderna. Därefter finns det stora möjligheter till att bli anställd direkt hos vår kund.

Om rollen:

Du kommer att ha ett brett ansvarsområde inom Anti Financial Crime; allt från att få processer och rutiner på plats inom bedrägerier och penningtvätt, till att föreslå utveckling av system för att möjliggöra bättre kontroller och minska risk. Då avdelningen och verksamheten växer, förväntar vi oss att du är ett stöd till kollegor genom att lösa vardagliga frågor, samt delta aktivt i projekt och olika workshops där AFC ingår. Du kommer att ha löpande kontakt med andra avdelningar såsom Risk, Compliance och Legal. Därmed är det viktigt att du trivs i en nätverkande roll.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Omvärldsbevakning inom Financial Crime-området.
  • Kravställan av system, processer och parametrar för bolagets AML-program.
  • Upprättande av interna rapporter.
  • Transaktionsmonitorering.
  • Bedrägeri- och AML-hantering (inkl. rapportering).
Den vi söker:

Vi söker dig som har erfarenhet av operativt arbete med penningtvättsrisker, bedrägerihantering, riskhantering/Compliance eller närliggande områden, och som förstår kreditaffären. Du är en person som alltid tar ansvar och som har en förmåga att driva ditt och andras arbete framåt. Du har en god analytisk förmåga och gillar att ställas inför komplexa frågeställningar.

Som person är du öppen, strukturerad och drivande. Du gillar att arbeta självständigt, värdesätter god kvalitet och är målfokuserad. Du är van att leverera i tid och strävar hela tiden till att förbättra arbetssätt, dels genom effektivisering och dels i informationsvärde.

För att trivas hos vår kund gillar du att samarbeta med andra och har en god förmåga att se förbättringspotential och tycker om att lära dig nya saker. Du har en förmåga att kommunicera med interna och externa partners på ett professionellt sätt. Du har en relevant universitetsexamen eller minst 4-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom detta område. Goda kunskaper i svenska och engelska ses som grundkrav.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga