Brightby · Publicerad 12 dec

Brightby söker för kunds räkning en driven och serviceinriktad ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till deras kontor i Solna. Du kommer att tillhöra reskontragruppen på sju personer och du kommer att vara en av sex som rapporterar till gruppchefen inom Kund- och Leverantörsreskontra. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara följande:
 • Hantering av Leverantörsfakturor samt Inköpsfakturor
 • Återkoppling till organisation och leverantörer
 • Support
 • Upplägg av leverantörer
 • Rejecthantering utav leverantörsfakturor
 • Påminnelsehantering av leverantörsfakturor
 • Utredningsarbete för Leverantörsreskontran
 • Kontoavstämningar för Leverantörsreskontran
 • Månadsbokslut för Leverantörsreskontan
 • Årsbokslut för Leverantörsreskontran
 • Kontakter med svenska och utländska leverantörer och kunder
Din bakgrund

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som har tidigare erfarenhet från att arbeta i en liknande roll. Vi tror att du har någon form utav ekonomisk utbildning. Innehar du kunskaper i Agresso är det meriterande men inte ett krav och goda kunskaper i excel är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Du kommer att arbeta i olika förbättringsprojekt samt utvecklingsprojekt då vi ser att du utmanas att vara med och påverka. Vi tror att du som söker har förmågan att effektivt planera, prioritera och koordinera. Du trivs i en tjänst med ett varierat arbetstempo och där din kommunikation och serviceförmåga kommer väl till användning. Vidare har du en väl utvecklad samarbetsförmåga och trivs i en tjänst med en hög teamkänsla. Du är strukturerad, noggrann, driven och lösningsfokuserad. Du tycker om att arbeta självständigt och med god samarbetsförmåga samt är engagerad och sprider engagemang. Du har en positiv inställning till utmaningar och håller hög servicenivå då du kommer att verka på ett servicecenter. För att passa i rollen bör du ha god vana att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo.

Vi erbjuder

Vår kund erbjuder dig ett kvalificerat och omväxlande arbete med möjlighet till utveckling inom olika arbetsområden och bolag. De erbjuder ett arbete i en samhällsnyttig och spännande bransch som präglas av förändringar. Hela arbetssättet präglas av strävan mot visionen "Alla vill resa med oss" och affärsidén "Vi förenklar kundens vardagsresor." De värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan. Tjänsten ska tillsättas under omgående. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Malena Windahl på telefon 0707-913243 eller malena.windahl@brightby.se

Välkommen med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Rekryteringen hanteras av
Brightby

Inga fler liknande jobb tillgängliga