Brightby · Publicerad 23 jan 2020

Nu söker vi en kandidatansvarig som kan förstärka vårt leveransteam i Stockholm. Som kandidatansvarig på Brightby är du en viktig del i ett drivet team och kommer att spela en avgörande roll i att identifiera, kontakta samt upprätthålla kandidatinflödet till vår konsult- och rekryteringsverksamhet.

Ansvarsområde som kandidatansvarig
  • Självständigt söka upp, göra urval, intervjua och matcha kandidater
  • Stödja rekryterings- och konsultverksamheten i sökuppdrag och ansvara för kandidater i delar av rekryterings- samt konsultprocesser
  • Delta i kundmöten samt ta kravprofil
  • Skriva och publicera annonser på egen hemsida, samarbetssajter och i sociala medier
  • Delta i kandidataktiviteter, seminarium och mässor
  • Ansvara för CV-hanteringen av kandidater i Brightbys CRM-system


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en förmåga att se potential hos individer och som har ett genuint intresse för människors karriärsutveckling. Som kandidatansvarig blir du vårt ansikte utåt mot kandidatmarknaden och vi sätter mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Detta kan vara helt rätt tjänst för dig som är nyligen examinerad och vill utvecklas inom en föränderlig bransch.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i tjänsten som kandidatansvarig är du en serviceminded, självgående och strukturerad person som gillar att ha många kontaktytor inom och utanför organisationen. Du tar egna initiativ, trivs med att skapa struktur och tycker om ordning och reda. Du trivs att arbeta operativt och har en prestigelös inställning. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för stämningen och dynamiken hos oss. Då rollen innebär ett flitigt kontaktskapande för att hitta rätt kandidat är det viktigt att du är ihärdig och inte ger upp trots motgångar. Slutligen är du lyhörd och har ett genuint intresse för andra människor.

Vi som arbetar på Brightby har samtliga erfarenhet från branschen och har sedan starten byggt upp Brightby som ett kvalitetsföretag i en dynamisk bransch.

Brightby är ett specialiserat konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vår ambition är att vara en given partner vid rekrytering eller inhyrning av ekonomer. Vi är en ledande leverantör inom vår nisch med etablerade kontor i Stockholm, Malmö, Västerås samt Linköping Tillsammans med vårt systerföretag Meritmind bildar vi Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet.

Låter det intressant?

Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna Malena Windahl, malena.windahl@brightby.se, 0707-913243.

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga