Bukowski · Publicerad 20 sept

Bukowski Auktioner grundades 1870 och sedan dess har vi förrättat hundratals kvalitetsauktioner för konstoch konsthantverk. Idag är våra traditionella auktioner störst i Norden i alla segment medan vi är näststörst på online-auktioner via Bukowskis Market. Tack vare den breda expertis som våra ca 165 anställda på 4 orter (inklusive Helsingfors) besitter kan vi erbjuda förstklassiga föremål från alla tider till rätt kunderöver hela världen.

Vi söker nu en ekonomiansvarig som kommer ta över ansvaret för redovisningen av vårt finska dotterbolag, med placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter
  • Ansvara för all redovisning, inklusive kund- och leverantörsreskontra, momsredovisning mm
  • Sköta kontakterna med vår lönebyrå
  • I nära samarbete med vår revisor och redovisningschefen säkerställa att alla finska regler och lagar kring redovisningen följs
  • Vara behjälplig med bokslutsarbete, deklaration och årsredovisning
  • Sköta vissa kundtjänstsysslor
  • Delta i redovisningsarbetet i koncernens övriga bolag
Du rapporterar till bolagets redovisningschef.

Din bakgrund
  • Du har minst fem års erfarenhet av självständigt redovisningsarbete
  • Du talar finska, svenska och behärskar engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av finska redovisningsregler är INTE nödvändig, du kommer att lära dig det du behöver på plats
För att lyckas i rollen som ekonomiansvarig hos oss trivs du i en miljö med högt tempo. Du är självgående, ansvarstagande samt flexibel och prestigelös.

Vi erbjuder
Som ekonomiansvarig hos oss får du en bred roll med ett stort självständigt ansvar för vårt finska dotterbolag, men även med våra andra verksamheter. Du erbjuds en spännande arbetsmiljö där du blir en del av en föränderlig verksamhet innehållande framåtanda och engagerade kollegor. Tjänsten är inledningsvis placerad på Arsenalsgatan i centrala Stockholm, men i slutet av 2016 flyttar vi till våra nyrenoverade lokaler på Västberga Allé 3 i Hägersten.

Ansökan
I den här rekryteringen arbetar Bukowskis tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken. Vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

För mer information om Bukowskis och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult David Jansson på 076-231
39 61 alt. david.jansson@compass.se eller Anders Carlsson på 070-766 26 91 alt. anders.carlsson@compass.se
+ Läs mer om jobbet