ByggPartner i Dalarna AB · Publicerad 16 okt

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Stockholm, Uppsala, Borlänge Västerås och Eskilstuna. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi runt 400 anställda och har en omsättning på närmare 1,2 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön.Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det

Projekteringsledare som trivs att arbeta i nära samverkan med kund

ByggPartner växer, Stockholm är delar av vårt tillväxtområde. Vi är ett byggbolag som föredrar att arbeta med partnering som numer står för 50% av vår omsättning. I Stockholm har vi flera större projekt och ramavtal som innefattar partnering. Vi söker nu fler medarbetare som vill vara del av vår organisation som arbetar med projekt i tidiga skeden och s.k. fas 1 projekt.

Dina uppgifter
Som projekteringsledare arbetar du i nära samarbete med arbetschef och platschef i olika byggprojekt. Din roll i byggprocessen är mycket varierande, från affärsutveckling till produktion. Främst handlar det om att leda och planera projekteringsarbetet från ett tidigt stadium i byggprocessen. Det innebär att du bl.a. detaljerat beskriver och utformar byggnaden för upphandling och produktion, att reda ut förutsättningar, tillgodose myndigheters krav samt specificera byggherrens krav och önskemål. I arbetsuppgifterna kan också ingår upprättande av projekteringsbudget och tidplan.

Den vi söker
Vi lägger stor vikt vid att du som person passar i vår organisation och det vi förväntar oss av rollen som projekteringsledare. Du är drivande och självständig i ditt arbete, har lätt för att skapa relationer och god förmåga att samarbeta. Du är affärsmässig och noggrann samtidigt som du kan vara innovativ och komma på nya lösningar för våra kunders bästa. Det är också viktigt att du lever upp till våra värderingar som är Slagkraftig, Utvecklande, Noggrann och Trygg - SUNT.

Erfarenheter
Du har en byggteknisk utbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av projektering, byggproduktion och inköp. Om du inte har erfarenhet som renodlad projekteringsledare har du kanske provat delar av arbetsuppgifterna i din roll som arbetsledare, platschef eller entreprenadingenjör.

Information:
Har du frågor kring tjänsten, hör av dig till vice VD Fredrik Leo på telefon 08-556 996 10 eller HR-Specialist Elisabet Granström på telefon 08-505 996 24 för mer information.

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Stockholm, Uppsala, Borlänge och Västerås. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi runt 380 anställda och har en omsättning på närmare 1,2 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön.Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det
+ Läs mer om företaget