CGI Sverige AB · Publicerad 14 nov 2019

Beskrivning av tjänsten

Vi inom offentlig sektor förstärker nu vårt team på bred front inom utveckling och söker nya talanger för att hjälpa våra kunder att skapa ett förbättrat samhälle. Vi söker dig som är full stack som vill utvecklas med oss och den spetskompetens vi har inom branschen. Du är framförallt intresserad av att ständigt få nya erfarenheter inom systemutveckling, gillar att behärska helheten i applikationsmiljön och tänker DevOps och agil utveckling. För det här uppdraget gäller det främst teknik baserad på Linux, OpenSource SQL, Java EE och JavaScript-ramverk men även andra tekniker/språk och verktyg som är vedertagna inom utveckling.

Du blir del av ett större team med såväl juniora talanger som erfarna coacher. Vi vill att du ska tillföra ett nytänk med din personlighet och dina erfarenheter och ser fram emot dina idéer och engagemang. Hos oss är du en teamplayer och engagerad och delaktig i att hjälpa andra i teamet, utvecklas med kunderna och är initiativtagande. Du brinner, precis som vi, för att hjälpa viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor - de som ansvarar för omsorg, vård, att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle!

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som Javautvecklare arbetar du med att förstå verksamhetens krav och behov för att kunna omsätta dessa i systemlösningar. Som Javautvecklare kommer du att arbeta i team tillsammans med, kunder, produktägare, scrum master, utvecklare och testare i agil utveckling med ansvar för att nyutveckla och underhålla våra kunders verksamhetskritiska applikationer. Arbetet bedrivs hos kund eller inhouse i våra team. Du kommer att arbeta med Stockholm som bas.

Är du den vi söker?:

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot datateknik eller motsvarande samt 3-5 års erfarenhet. Utöver det är det meriterande med erfarenhet av:
  • Agila utvecklingsmetoder och utvecklingsprojektets olika faser
  • Vanliga designmönster inom objektorienterad programmering
  • Databaser och SQL
  • Spring eller JEE
  • Front-end-utveckling inom SPA-ramverk som exempelvis Angular eller React
  • Arkitekturmönster som Model-View-Controller (MVC)
Som vi alla vet så förändras teknologilandskapet i en snabb takt och därför värdesätter vi ett genuint intresse för teknologi och en vilja att lära sig nya saker. Givetvis kan ingen allt och kunskapsdelning är en självklarhet inom vårt team! Vi växer och blir mer kompetenta tillsammans. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system samt förstår helheten och de behov som finns. Du har även goda självledaregenskaper, god problemlösningsförmåga och administrativ förmåga.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Mer om tjänsten:
Heltidstjänst med placering i Stockholm.
Språkkrav: Svenska och Engelska

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-01-13.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. För mer information, vänligen kontakta: Mattias Erneholm, mattias.erneholm@cgi.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
13 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga