CGI Sverige AB · Publicerad 17 jan 2020

Beskrivning av tjänsten

Har du erfarenhet av SAP S/4 HANA? Är du analytisk, nogrann och nyfiken av att lära dig nya saker? Sök gärna tjänsten hos som SAP arkitekt. Det händer mycket inom SAP hos oss och detta medför också roliga möjligheter för dig som är intresserad av att ta nästa steg, och bli en del av vårt team.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen hos oss kommer du få möjlighet att agera som rådgivare och expert gentemot våra uppdragsgivare och du ingår i ett team med mycket kunniga och trevliga kollegor. Du kommer jobba och utvecklas inom SAP S/4HANA där vi redan idag hjälper våra kunder med roadmaps, Proof of concepts, business cases samt implementationsprojekt. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och har via internationella SAP Centers of Excellence ett nätverk från flera orter där vi utbyter kunskap och erfarenhet. Vi arbetar dessutom cross funktionellt i våra leveranser vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder utifrån ett helhetsperspektiv från samtliga affärsområden hos oss. Det ger oanade möjligheter för både våra medarbetare liksom uppdragsgivare att utvecklas och utmanas inför framtiden.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har:

Relevant högskoleutbildnig

Erfarenhet av att ha jobbat med SAP

Kunskap/erfarenhet inom SAP S / 4 HANA

Erfarenet av SAP implementering, samt support

Erfarenhet av ABAP, java, C++, C

Erfarenhet av SQL

Meriterande:

Jobbat med försäljning

Vill du veta mer?
Kontakta gärna: Åsa Klerestam, Business Unit Manager och Rekryterande chef, asa.klerestam@acando.com
Sofia Lindquist, Talent Aquisition Specialist, Sofia.lindquist@acando.com

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen att ansöka!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
16 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Arkitekt

Inga fler liknande jobb tillgängliga