CGI Sverige AB · Publicerad 21 jan 2020

Beskrivning av tjänsten

Brinner du för utveckling, den senaste tekniken och vill du bygga lösningar som används av tusentals användare? Då har vi utmaningen för dig!

Hos oss på CGI får du chansen att arbeta med stora och välkända kunder i agila projekt där ny-utveckling och den senaste tekniken står i fokus.

Vi är en mindre enhet vilket gör att vi agerar som ett litet bolag, men samtidigt har kraft och muskler bakom oss som det stora bolaget. Projekten levereras mestadels av rena CGI-team ute hos kund eller inhouse där vi kör React, Vue.js, Angular och Node.js. Scrum är det vi allt som oftast följer där teamet kommer fram till hur man vill jobba inom det givna ramverket.

Vad vi gör
  • Ny- och vidareutveckling med den senaste tekniken
  • Cloud first, fokus på Azure
  • Bygger E-handel-lösningar från scratch
På vårt kontor på Vasagatan har vi vår egen yta för utvecklare just för att bygga på varandras kompetenser, stärka gemenskapen samt ha ett större utbyte från varandra. Utöver detta har du möjlighet till att vidareutvecklas genom Pluralsight, certifieringar och att gå på konferenser som till exempel React Europe, Swetugg, MS-dagarna, Microsoft Build & Ignite.

Din profil

Vi tror att du har:
  • Minst 2 års erfarenhet av utveckling i JavaScript
  • Viljan och drivet att arbeta med den senaste tekniken
Vi blir extra glada om du har goda kunskaper och erfarenhet av utveckling med:
  • React, Vue.js, Node.js
  • HTML, CSS
  • TypeScript
  • DevOps
Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
21 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga