CGI Sverige AB · Publicerad 2 okt 2019

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcingtjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Vi söker nu en Verksamhetskonsult till CGI:s enhet Treserva!

Är Du en systemförvaltare som vill arbeta inom ett spännande område där utvecklingen är i framkant? Eller är du en person med stort intresse för utbildning och IT-systemet Treserva samt har gedigen erfarenhet av mot äldreomsorg och/eller funktionsnedsättning, så passar du perfekt för denna tjänst!
Vi vill utifrån din yrkesbakgrund skräddarsy en roll inom konsultverksamheten där vi på bästa sätt använder dina kunskaper och erfarenheter.
På CGI erbjuder vi Dig mycket bra anställningsförmåner och villkor, vilket du självfallet får ta del av.

Treserva är ett av de modernaste och framgångsrikaste omsorgssystemen på marknaden, inriktat mot Sveriges kommuner. Som verksamhetssystem omfattar Treserva individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Detta är områden som ständigt debatteras i media och där det hela tiden förväntningarna är hög på nya tekniklösningar för att underlätta för våra kunder. Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag ett 140-tal personer som arbetar runt omkring Treserva. Vi söker nu en verksamhetskonsult inom Äldreomsorg och funktionsnedsättning som har ett genuint intresse för människor och IT-system.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stödjer varandra och har roligt tillsammans. Vi är en decentraliserad organisation med medlemmar på flera orter i Sverige samt i Indien.

Här får du arbeta inom ett expansivt område med stor uppmärksamhet från stat, kommun och medborgare som alla vill att vi hjälper våra svenska kommuner att förbättra och effektivisera deras verksamheter.
Vi har idag ca en tredjedel av landets kommuner som kunder och siktar på att växa!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Verksamhetskonsult på CGI/ Treserva, kommer Du få en omväxlande och spännande tillvaro där alla dagar ser olika ut, och där du själv förväntas vara drivande och självständig utifrån dina arbetsuppgifter.

Som verksamhetskonsult fokuserar du på våra kunder. Du kommer att arbeta med införandeprojekt och kunder i förvaltning. Du kommer också ha möjlighet att arbeta med att ta fram nya konsulttjänster, både till nya och befintliga kunder. Arbetsuppgifterna handlar bland annat om att hålla i utbildningar, stödja i hur Treserva kan konfigureras och vara en rådgivare och businesspartner till våra kunder kring hur de kan utveckla och effektivisera sin verksamhet på bästa sätt.

Allt arbete sker i projektform, både internt och tillsammans med våra kunder. Uppdragen utförs till stor del på plats hos kunden. Du får ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter.

Att stimulera din affärsmässighet är givet. Inom CGI ger vi individen stort eget ansvar och månar om ett arbetsklimat som kännetecknas av teamkänsla och gemenskap. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till varandra. Du får arbeta i en dynamisk organisation där du får chans att träffa många olika kunder, men även hjälpa till att utveckla vår egen verksamhet genom att skapa nya tjänster och erbjudanden. Viktigt är att du kan förstå och sätta dig in i kundens behov och processer för att kunna stödja kunden och den dagliga verksamheten med hjälp av vårt IT-system, Treserva.

Tjänsten medför resor inom Sverige då våra kunder är utspridda i hela landet.
Placeringsort kan diskuteras.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har en relevant högskoleutbildning, som socionom, socialpedagog eller motsvarande. Du ska ha arbetat i en eller flera kommuner och ha kännedom om kommunal omsorgsverksamhet med en djup kunskap inom verksamhetsområdet äldreomsorg och/eller funktionsnedsättning. Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar, och ska också ha arbetat med och ha god kunskap om vårt system Treserva.

Du har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är en lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du är strategisk och analytisk i ditt tänkande men kan även jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, inspirerande och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.

Placeringsort kan diskuteras.

För mer information eller frågor vänligen kontakta:
Monica Hennum, Consultant manager WMS Treserva®, Telefon: 031-7331377 eller monica.hennum@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-10-31

Treserva, projekt, kunder, consulting, Welfare Management Software, WMS

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
1 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga