CTHR · Publicerad 18 feb

Affärsorienterad Koordinator sökes till ett snabbväxande entreprenörsbolag.

I denna rekryteringen har företaget valt att samarbeta med CTHR.

Om din roll
Som koordinator kommer du att vara fullt dedikerad att stödja din chef till att uppnå de övergripande målen och leverera utifrån de krav som verksamheten ställer.
Du ansvarar för att planera, organisera och genomföra allt ifrån affärsmöten till det dagliga i organisationen tillsammans med VD. I din vardag ingår att parera högt och lågt, ansvara för förberedande av förhandlingar, möten och avtalsskrivande samt hantera administrativt arbete.
Du kommer att vara engagerad i flertalet projekt medan du parallellt bidrar med verksamhetsutveckling. Du förväntas ligga steget före och ha ett helhetsperspektiv.
Detta är en nyckeltjänst som kommer att ställa höga krav på självständig prioritering, ansvarstagande och gott omdöme.

Om tjänstens innehåll
  • Förbereda, planera och genomföra möten, agenda och protokoll
  • Förhandlingar och avtalsskrivning
  • Förbereda presentationsmaterial
  • Verksamhetsutveckling/Projektledning
  • Planera och koordinera evenemang, uppdrag och konferenser
  • Övrigt administrativt arbete

Om dig
För att lyckas behöver du vara högpresterande utan prestige. Att nå mål och ha ett helhetsperspektiv är en självklarhet för dig.
Du trivs i en koordinerande och supportande roll i en fartfylld och varierande miljö. Du är service-minded, flexibel, effektiv och kommunikativ med hög integritet. Du behöver vara strukturerad, organiserad och ha en god planeringsförmåga samt ett proaktivt arbetssätt. Du är van att bygga relationer på olika nivåer, har en hög arbetskapacitet och förmåga att verkställa.
Du besitter en hög digital kompetens med vana av att arbeta i affärssystem och förstår grundläggande juridik och ekonomi. Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
Du erbjuds en utmanande och central roll nära VD i bolaget med mycket varierande arbetsuppgifter. Då bolaget verkar på internationell nivå förekommer resor i tjänsten. Arbetsplats i centrala Stockholm med världen som kontor. Lön efter kvalifikationer.

Tillträde och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och är en tillsvidaretjänst. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan
Skicka din ansökan via Ansök nu-knappen. Urval sker löpande och tjänsten planeras att tillsättas omgående.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
In the evolution of an industry that has remained steadfast in its traditions, for better or for worse. With new technology and innovative research, smart design and sustainable materials, we embrace the long tradition of maritime craftsmanship while discarding the dirty institution of fossil fuels. We don't see ourselves as disrupters. We're not here to reinvent the wheel, but rather to right the ship. To set a course for long-term sustainability that we can all be proud of.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler jobb från CTHR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga