Cabonline Group AB · Publicerad 31 okt

Vi rekryterar just nu en koordinerande administratör inom inköp till Cabonline. Intresserad? Läs mer här och sök idag!

Till Cabonlines kontor i Stockholm rekryterar vi just nu en inköpskoordinator - en varierande och ansvarsfull position i en central del av verksamheten. Cabonline verkar inom taxibranschen och står bakom några av de största varumärkena inom taxi och transport, exempelvis TaxiKurir, Sverigetaxi och TOPCAB. I din roll kommer du ha många kontaktytor och främst vara ansvarig för Cabonlines leasingkontrakt som är en nyckeldel i bolagets verksamhet. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Cabonline erbjuds du en omväxlande roll centralt i bolaget, där du i ett tight team med inköpschefen kommer att lära dig mycket inom inköp, leasingaffären och administrationen kring detta. Detta är en självständig roll med många kontaktytor och stor flexibilitet - där du kommer att få växa med frihet under ansvar. På Cabonline kommer du dessutom ha förmånen att sitta centralt i Stockholm, vara en del av en växande koncern och självklart ha en trygg anställning med kollektivavtal.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som inköpskoordinator kommer du främst att arbeta med Cabonlines leasingaffärer som görs med varje åkare/taxibolag. Här kommer du att axla en spindel-i-nätet-roll med många kontaktytor och ha administrativt ansvar över arbetet på avdelningen.

Du kommer att:
  • Administrera leasingkontrakt (exempelvis se till att serviceavtalen är uppdaterade, kontrollera bilförsäkringar, garantier, göra uppföljningar)
  • Stämma av fakturor och följa upp statistik (främst i Excel)
  • Ansvara för kreditramar och likvida medel samt ha kontakt med banken
  • Ha kontakt med åkerier, taxibolag och andra intressenter som är delaktiga i affären
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som inköpskoordinator på Cabonline kommer du jobba i ett mindre team tillsammans med inköpschefen och samtidigt ha kontakt med andra avdelningar. Kontoret ligger på Kungsgatan 44, centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna under december. Tjänsten är tillsvidare och du kommer att jobba kontorstider, med en viss flexibilitet.

VEM ÄR DU?

För jobbet som inköpskoordinator hos Cabonline söker vi dig som har en stark administrativ ådra och samtidigt känner dig trygg i kunddialogen då du drivs av att bygga bra och hållbara affärsrelationer. Vi ser att du har vanan av att jobba i Excel och har lätt att lära dig nya system. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning (gärna inom ekonomi, inköp, logistik eller liknande) och har du dessutom jobbat med leasing, bank eller försäkring tidigare är det ett stort plus. Det viktigaste är dock inte vad du har gjort tidigare utan i den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid hur du är som person, där ett starkt driv och en positiv inställning kommer ta dig långt!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget