Capgemini Sverige AB · Publicerad 25 juni

Projektledare till ett av världens ledande konsultbolag!

Capgemini är ett världsledande konsultbolag inom IT och management som expanderar i Sverige och stärker nu upp sin konsultverksamhet inom Infrastruktur med ett flertal projektledare.

Är du en driven projektledare med erfarenhet av IT-utvecklingsprojekt och vill arbeta med spännande projekt i en central roll är du varmt välkommen att söka till oss!

Om rollen

Flera nya spännande projekt hos Capgemini har medfört till en stor efterfrågan inom området Infrastruktur. Som projektledare kommer du att arbeta i en bred, varierad och utåtriktad roll för att stötta kunder inom IT- infrastrukturprojekt.

Projekten kan bestå av både strategiska uppdrag och implementering av IT infrastukturlösningar. Några typiska ansvarsområden är budget, resurshantering och rapportering. Du kommer även att ha ansvar för att projektteamet uppnår planerade lönsamhets- och kvalitetsmål samt bibehåller högsta möjliga kundnöjdhet.

Du kommer att vara delaktig i projektets alla faser tillsammans med framåtsträvande och kompetenta kollegor. På Capgemini är projekten ibland omfattande med stora åtaganden, vilket gör att du blir en del av ett större sammanhang som främjar dina möjligheter att utvecklas inom organisationen. Samtidigt finns det även flera projekt som är mindre till storleken där du som projektledare är nyckelpersonen.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att leda IT-projekt. Som projektledare har du en nyckelroll och övergripande ansvar för projektet. Du har erfarenhet av att leda människor och av att koordinera tekniska team. Som projektledare är du lyhörd med en god kommunikationsförmåga och är skicklig på att hantera många olika kontaktytor.
Utöver detta trivs du med att arbeta internationellt.

Du har:
  • En relevant akademisk utbildning
  • Certifiering inom projektledning
  • Erfarenhet av att jobba som konsult (meriterande)
  • ITIL-certifiering (meriterande)
  • Mycket goda kunskaper i dokumentation
  • Ett strukturerat arbetssätt
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi erbjuder

Vi tror att kompetensutveckling är den viktigaste delen för att våra konsulter ska vara konkurrenskraftiga på marknaden. Därför är vi villiga att investera i dig som en del av Capgeminis framtid och ge dig ett utmärkt tillfälle för karriärutveckling.

Du erbjuds en tydlig kompetensutvecklingsmodell tillsammans med utbildningar och certifieringar för att ta dig vidare i karriären. Förutom att du får bra möjligheter att utvecklas både professionellt och personligt kan vi även erbjuda förmåner som bonusmöjligheter, privat sjukvårdsförsäkring, tjänstepension och ett årligt friskvårdsbidrag.

Ansökan

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Lotta Lehmusvuori| 073 506 9251 / lotta.lehmusvuori@barona.se

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Om Capgemini

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro.

Sökord

Barona; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Capgemini:IT:Infrastuktur:Infrastructur;Project Management;Project Manager;Projektledare:Consultant
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Rekryteringen hanteras av
Barona Human Resource Services

Inga fler liknande jobb tillgängliga