Capgemini · Publicerad 13 maj 2019

För att lyckas i konsultrollen behöver du vara en stark individ och ha en positiv inställning och god integritet. Du är en mycket duktig arkitekt och har ett genuint intresse för BI och ny teknik. Som person är du flexibel, resultatinriktad och en utpräglad lagspelare som triggas av att leverera lösningar över förväntan. Du har erfarenhet av (eller en vilja) att arbeta som konsult och du har en relevant universitetsexamen.

Du har:
  • Minst 5 års erfarenhet som arkitekt inom Business Intelligence/Data Warehouse
  • Erfaren inom datamodellering ( ER , Data vault) och arkitekturer (Inmon, Kimball)
  • Experterfarenhet av en eller flera olika BI plattformar från Microsoft, IBM, SAS Institute, Informatica och Oracle. Det är en fördel om du även har erfarenhet av Tableau eller Qlik.
  • Erfarenhet av att jobba agilt och testdrivet
  • Förmåga att se nya affärsmöjligheter är vardag för dig
  • Vi arbetar i en internationell miljö och självklart behärskar du både svenska och engelska både i tal och skrift
Meriterande är också om du har:
  • Erfarenhet av Big Data och av att arbeta i molnet med till exempel Azure eller AWS
  • Erfarenhet från Microsoft Analytics Plattform System (APS)
  • Erfarenhet av/intresse för DW/BI-relaterad projektledning
Kontakta gärna Agnes Novrin, Recruitment Lead, Insights & Data, Capgemini Sweden på agnes.novrin@capgemini.com eller +46730452486 Vi vill gärna snabbt få in dig på rätt spår inom Insights & Data och inom resten av organisationen.

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga erfarenhet och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro.

Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
31 juli 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Arkitekt

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga