Capgemini · Publicerad 14 feb

Som utvecklare på Capgemini kommer du att vara en del av ett framåtsträvande och skarpt utvecklingsteam som arbetar med affärskritiska lösningar för våra kunder.
Du får möjligheten att arbeta i framkant gällande nya tekniker som Openshift, Docker och Spring Framework. Teamet som du kommer att ingå i arbetar enligt agila principer är på en resa mot DevOps och molnbaserade lösningar. I rollen får du ett stort eget ansvar och kommer delta i alla utvecklingsfaser, från kravanalys och design till utveckling, test och leverans.
Tillsammans med dina teammedlemmar arbetar du i större projekt och åtaganden vilket främjar dina möjligheter att utvecklas samt att du få vara en del av ett större sammanhang. Genom vår marknadsposition kan vi erbjuda nyskapande och framåtsträvande projekt för några av Sveriges mest framgångsrika företag med fokus på uppdrag i regionen.
Du rapporterar till en av våra teamchefer och utgår från vårt kontor i Västerås, men uppdragsort kan variera.

Vi söker en driven utvecklare som har:
  • Erfarenhet och ett brinnande intresse för programmering, inom Java.
  • Du har arbetat med relevanta tekniker och ramverk, som t.ex. Spring Framework, Angular, Tomcat, Hibernate, JavaScript / HTML5 / CSS3 / JQuery, Node.js.
  • Det är meriterande är om du har erfarenhet av CMS, CRM, E-handelsplattformar.
  • Utöver detta har du ett agilt tankesätt och drivs av att arbeta testdrivet i globala team.
  • Relevant akademisk utbildning
Som person räds du inte nya utmaningar och trivs med att arbeta i team med mycket frihet under ansvar. Du pratar och skriver engelska och svenska obehindrat. Utöver detta drivs av att arbeta med moderna ramverk, metoder och verktyg, har du även konsulterfarenhet är det meriterande.

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vår viktigaste tillgång är våra konsulter och tillsammans kan vi göra skillnad hos våra kunder!
Hos oss är utbildning och vidareutveckling en självklarhet. Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.
På Capgemini arbetar vi globala team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande samt för att vidareutvecklas genom att dela expertis och erfarenhet. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som ett måste för att kunna leverera bästa möjliga värde till våra kunder.
Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ också capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Anna Karlsson, Recruiter DCX Region West, på anna.karlsson@capgemini.com

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro.

Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga