Capgemini · Publicerad 23 nov

Som säkerhetskonsult hos oss arbetar du i projekt hos våra kunder med att stärka befintlig säkerhet samt att implementera nya lösningar. Vi jobbar med moderna tekniska lösningar tillsammand med våra partners.

Din profil

Vi söker dig som har 3-6 års erfarenhet av implementering av IAM-lösningar såsom RSA, Ping, ForgeRock, Sailpoint, Azure AD, CyberArk osv.

Du har en högskoleexamen inom Datavetenskap, Informationssäkerhet eller motsvarende.

Certifieringar såsom CISSP är meriterande.

Då vi jobbar i en global organisation har du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi erbjuder

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vill du fördjupa din kompetens inom ett visst område eller växa in i en ny roll? Vi strävar hela tiden efter att du ska utvecklas! Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell, som i kombination med utbildningar och certifikat, gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.

Vi erbjuder det bästa av två världar - globala muskler lokalt förankrade i svenskt affärsliv, i en familjär gemenskap. Tillsammans sitter vi på en kompetens som få andra kan matcha!

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder.

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta rekryterare Frida Rydevik på frida.rydevik@capgemini.com eller på telefon 0761 00 58 31

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga