Capgemini · Publicerad 19 dec

Som konsult inom Microsoft Dynamics 365 hos Capgemini kommer du arbeta bland annat med implementeringar och verksamhetsförbättringsuppdrag hos våra kunder, där du för att kunna ge bästa service är uppdaterad kring det senaste inom Microsoft Dynamics. Vår målsättning är att skapa resultat för våra kunder med Microsoft Dynamics 365 som plattform.

* Konsult D365 Finance and operations * Konsult D365 Sales * Lösningsarkitekt D365 Finance and operations * Utvecklare D365 Finance and operations * Projektledare

Vi söker dig med en akademisk examen eller liknande inom t.ex. systemvetenskap eller affärssystem, och som har erfarenhet av Dynamics 365 eller AX2012. Du är analytisk och kan sätta dig in i kundens verksamhet och behov, likväl som du har en mycket god förståelse för olika affärsprocesser. Du kommer ha en rådgivande roll mot kund, och det kommer naturligt till dig att ta beslut som gagnar kunden. Du kommer bli en nyckelspelare i våra projekt som är kopplat till Microsoft Dynamics. Då vi är en global organisation krävs god kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt både på svenska och engelska.

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vill du fördjupa din inom ett visst område eller växa in i en ny roll? Vi strävar hela tiden efter att du ska utvecklas! Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell, som i kombination med utbildningar och certifikat, gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss. Vi erbjuder det bästa av två världar - globala muskler lokalt förankrade i svenskt affärsliv, i en familjär gemenskap. Tillsammans sitter vi på en kompetens som få andra kan matcha!

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. Rightshore® är ett registrerat varumärke som tillhör Capgemini Ansökan Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Frida Rydevik, Rekryterare, på frida.rydevik@capgemini.com alternativ 0761 00 58 31 eller Julia Blom, Rerkyterare, på julia.blom@capgemini.com alternativt 0722 12 25 64 Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Arkitekt

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga