Capgemini · Publicerad 17 apr 2019

Som Informationsarkitekt kommer du att ha en nyckelroll i våra projekt genom att delta i och ansvara för utformningen av övergripande informationsarkitektur och informationsmodeller i samverkan med både kollegor och kundens personal. Vår position på marknaden gör att vi får arbeta med de största kunderna i nyskapande projekt inom alla branscher och områden. Det gör möjligheterna större för dig att prova på olika roller i varierande projekt.
Våra projekt är både omfattande, komplexa och innovativa och handlar ofta om att digitalisera och automatisera våra kunders kärnprocesser för ökad effektivitet och lönsamhet. Du får en möjlighet att arbeta med välkända kunder som gör verklig skillnad i väldigt många människors vardag.
Du håller dig uppdaterad inom det senaste på området genom kompetensnätverket för arkitekter, där vi träffas för föreläsningar, praktiska övningar och för att utbyta kunskap.
  • Minst 5 års erfarenhet inom branschen, varav minst 2 år som arkitekt
  • Högskoleutbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet av arbete med etablerade metodiker och ramverk för arkitektur och verksamhetsutveckling, exempelvis TOGAF
  • God analys- och problemlösningsförmåga
  • Mycket god kommunikationsförmåga skriftligt som muntligt, både på svenska och på engelska
  • God förståelse för kundens perspektiv och förmåga att analysera och utforma arkitektur och lösningar baserat på verksamhetens krav, processer och informationsbehov
  • Konsulterfarenhet samt har arbetat med beslutsfattare
  • Erfarenhet av digital transformation, molnbaserade lösningar, digitala kanaler, webb, mobila lösningar, processautomatisering eller informationsanalys/business intelligence
  • En passion för att arbeta med övergripande arkitektur samt ett intresse av att arbeta med både lösningsdesign och strategiska frågor
  • Erfarenhet av agilt arbetssätt och IT-utveckling
Vi söker dig som är positiv, utåtriktad, driven och resultatinriktad. Du har goda kommunikationsfärdigheter på alla nivåer. Du är en utpräglad lagspelare som triggas av att leverera lösningar över förväntan.

Vi erbjuder
På Capgemini får du arbeta med de största kunderna, i spännande och omväxlande roller vilket ger dig möjligheter att utvecklas både personligen och professionellt. Genom utbildningar, certifieringar och vårt globala kompetensnätverk kan du fördjupa dig vidare inom ditt intresseområde, utbyta internationella erfarenheter eller växa in i en helt ny roll. Du arbetar tillsammans med nyfikna och engagerade kollegor och ingår i ett stöttande team som tycker om att ha roligt ihop.

Capgemini är en av världens största leverantörer inom konsult- teknik och outsourcingtjänster med mer än 200 000 anställda i över 40 olika länder. Vi har även en stark lokal förankring där vi agera strategisk partner till några av de största namnen i svenskt näringsliv. Vårt fokus är att effektivisera våra kunders verksamhet genom bland annat digitalisering och automatisering. På den svenska marknaden är vi idag ca 1500 kollegor med lokalkontor från Sundsvall i norr, till Malmö i söder. I februari flyttade vi till vårt nya kontor på Fleminggatan 18 på Kungsholmen. Vår marknadsposition och globala kapacitet ger oss möjligheten att arbeta med de största kunderna i nyskapande och samhällsbärande projekt. Detta innebär unika karriärvägar för våra IT-konsulter. Vi drivs av intressanta samarbeten, att göra skillnad hos våra kunder och att skapa en arbetsplats där vi har kul tillsammans!
Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Ansökan
Skicka in din ansökan och CV snabbt och enkelt online. Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.
Om du har frågor kontakta gärna: Rebecca Rivière Henriques, Lead Recruiter
Telefon: +46 (0) 768 039 386, mail: rebecca.riviere-henriques@capgemini.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Arkitekt

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga