Carglass Sverige · Publicerad 1 juli 2021

I rollen som account manager kommer ditt primära fokus ligga på att bygga upp din egen portfölj från grunden och samtidigt vara en del i att utveckla verksamheten framåt. Du ansvarar för att självständigt hitta möjligheter på marknaden och att utveckla dessa till affärer. Din vardag består av att etablera kontakt med nya kunder samt befintliga samarbetspartners till Carglass. Du driver också kundevent, mässor samt stöttar vid nyetableringar av verkstäder. Dina kunder består primärt av företag med en större vagnpark samt att du är med (tillsammans med Försäljningschefen) och utvecklar våra större partners som försäkringsbolag samt leasingbolag.

Vardagen på Carglass är fartfylld och omväxlande, vilket förutsätter att du är effektiv, noggrann och skicklig i ditt arbetssätt. Genom proaktivt arbete är du en god representant för försäljning av våra produkter och tjänster på marknaden för Carglass och i ett nära samarbete med regionchefer kommer du ha ett direkt säljansvar för våra kunder.

Ditt distrikt innefattar primärt Stockholm med omnejd, resor i övriga delar av Sverige kan förekomma. Du utgår från vårt huvudkontor i Stockholm och du rapporterar till försäljningschef i Stockholm.

Vi erbjuder:
  • Möjligheten att få representera vårt mycket starka varumärke
  • En organisation bestående av engagerade och kompetenta kollegor, där du blir en ytterst viktig del av teamet
  • En mycket attraktiv roll för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer
  • När pandemin är över: förmånen att delta på mässor och kundevent med våra kunder
Dina kvalifikationer:
  • Minst ett par års erfarenhet av uppsökande B2B lösningsförsäljning inom relevant yrkesbakgrund inom tex fordon, verkstad, glas, bilfinans, bilförsäkring eller hyrbil etc
  • Tekniskt intresse och förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet
  • Starkt eget driv och initiativförmåga
  • Passion för konsultativ försäljning och en positiv energi som smittar av sig
  • Någon typ av erfarenhet av struktur och organisation kring ditt arbete när inte alla system finns på plats
  • B-körkort
För att vara framgångsrik hos Carglass krävs att du håller ett högt tempo och drivs av viljan att göra affärer. Som person är du strukturerad, professionell och uthållig och tar ett stort ansvar i kundrelationerna. Du arbetar hårt och med stor passion för att hela tiden stärka våra kundrelationer och öka våra marknadsandelar. Du har en stark egen motivation och drivkraft till att lyckas och du jobbar smart och strukturerat internt.

På Carglass värdesätter vi människor med ett personligt engagemang som står för Carglass värderingar i allt som kommuniceras.

Är du rätt person för att fortsätta etablera Carglass på marknaden i Stockholm? Vill vi gärna se ditt CV och ansökan. Det går bra att söka tjänsten så länge annonsen är publicerad. Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara urvalsfrågorna.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Shahnoza Ibragimova på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan - finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med eventuellt fysiskt möte innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Om oss på Carglass
Carglass ägs av BELRON, med huvudkontor i London. BELRON är specialister på reparation & byte av bilglas och bedriver verksamhet i mer än 30 länder över hela världen och har över 30 000 anställda. Vi betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. I Sverige är vi i dagsläget 70 verkstäder och 200 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och leverera service i världsklass till våra kunder.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga