Carnegie Investment Bank AB · Publicerad 18 nov 2020

Välkommen till en bank med lång erfarenhet och kort avstånd till sina kunder. Vi vet att pengar, även riktigt mycket pengar, bara är en del av livet. Engagerat och med ett gediget kunnande förvaltar vi förmögenheter, tillhandahåller tjänster inom analys, mäkleri, sales trading och aktiemarknadsrelaterade transaktioner för att nämna några saker. Carnegie finns i sex länder med ca 600 medarbetare. Läs mer om oss på: www.carnegie.se

Detta söker vi
Carnegies verksamhet präglas av korta beslutsvägar, stolthet och entreprenörskap. Söker du en roll där du får vara med och effektivisera och utveckla processer och där du får en unik möjlighet att lära dig mycket? Har du ett stort intresse för redovisning och lockas av att arbeta i en händelserik och dynamisk miljö? Då kan rollen som Accountant på Carnegie vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Accountant tillhör du financeavdelningen på Carnegie som består av 8 personer. Du rapporterar till Ekonomichefen och är placerad på Carnegies huvudkontor i centrala Stockholm. Avdelningen är en central och viktig del av bankens styrning och ansvarar för redovisning för Carnegie i Sverige samt för filialerna i UK och Finland. Avdelningen ansvarar även för koncernredovisning och har helhetsansvar för redovisning & rapportering för koncernen.

I rollen kommer du att få arbeta brett inom avdelningen och dina huvudsakliga uppgift kommer vara att arbeta med kvalificerad redovisning, bokslutsarbete och utveckling och effektivisering av processer och rutiner. Då Carnegie verkar inom en regelverkstyngd bransch, uppkommer ständigt nya krav och riktlinjer kring processer och arbetssätt, något som även denna funktion påverkas av. Här kommer du att ha en viktig roll i det fortsatta utvecklingsarbetet inom avdelningen.

Då rollen är ny kommer den präglas av dig som kliver in i rollen. Här får du möjlighet att arbeta brett och vara delaktig i olika delar inom funktionen - beroende på intresse och erfarenhet!

Din profil
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och efter examen har du troligen arbetat ca 2 år inom revision. Vidare är det meriterande om du erfarenhet av att arbeta med inriktat mot finansiella bolag. Då Carnegie verkar internationellt är du van att kommunicera väl i tal och skrift både på engelska såväl som svenska.

Du som person
För att lyckas i rollen som Accountant är du en självständig person som tar ansvar för ditt arbete och ser till att driva det i mål. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och bra på att skapa strukturer då det behövs. Det du levererar kännetecknas även av en hög kvalitet. Eftersom du kommer ingå i ett team är det avgörande att du är lyhörd och smidig och kan samarbeta. Då du kommer att vara delaktig i utveckling av rutiner och processer är det även viktigt att du tar egna initiativ. Du drivs av att effektivisera och kan vara kreativ och flexibel då du behöver anpassa dig till ändrade förutsättningar.

Carnegie erbjuder
Carnegie erbjuder sina anställda ett omväxlande och stimulerande arbeta i en dynamisk arbetsmiljö där hög kvalitet prioriteras. Det är vår övertygelse att laganda, samarbete och mångfald skapar bättre resultat än summan av enskilda insatser. Att arbeta på Carnegie ställer höga krav, men ger också goda utvecklingsmöjligheter. Carnegies övergripande roll är att sammanföra kapital och investeringsmöjligheter. På så sätt bidrar vi till en hållbar ekonomisk utveckling för privatpersoner, företag och institutioner, kapitalmarknad och samhället i stort.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Carnegie med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Frida Olsson på Prodiem, tfn 073-388 22 62 eller Viktoria Simmingsköld på tfn 070-999 97 01.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga