Centric Professionals AB · Publicerad 15 nov

För kunds räkning söker Centric nu en driven och ambitiös DevOps-tekniker som tidigare jobbat med integration och förvaltning av olika infrastrukturmiljöer på molnbaserade plattformar.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos kunden.

Arbetsuppgifter
 • Vara eller bli expert på en domän / plattform och implementera och behålla molnbaserade lösningar baserade på t.ex. AWS, Azure eller Google Molnplattform
 • Stödja arkitekter med teknisk expertis inom molnlösningar. Deltaga i molnarkitekturarbetet tillsammans med affärs- och teknikägarna.
 • Konsultarbete för kunder, på kortare och längre perioder.
 • Deltagande i utvärderingar av huruvida molnet är klart för implementatation samt deltagande i workshops, planering, kartläggning och diskussioner kring modernisering av applikationer
 • Stödja initiativ avseende serviceutveckling inom alla affärsområden i bolaget
 • Förnya och modernisera molnerbjudandenen mot marknaden. Deltaga i att bygga nya tjänster och erbjudanden till slutkunder.
 • Agera tekniskt stöd för förändringar av företagens teknologi genom att leverera enligt best practice i molntjänsterna för att maximera effektivitet, skalbarhet, smidighet och tillgänglighet
 • Agera som en ambassadör för molnens roll i morgondagen IT, både internt och externt.
Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen krävs det att du har en allmänt god förståelse och erfarenhet av Cloud Services. Cloud Services täcker områden som IaaS, PaaS, aPaas, SaaS, Moln integrering och Moln transformering. Du har stor teknisk erfarenhet på åtminstone en av molnplattformarna (Azure, AWS, Office365) och har stor erfarenhet av hur man använder molnplattformar när man utvecklar och distribuerar applikationer och dessutom erfarenhet av automatisering och molnbaserade implementationer.

Som person är du driven, nyfiken, kundfokuserad och har hög motivation samt är en god lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Krav
 • God kommunikationsförmåga, muntligt och skriftligt
 • Arbetat inom Unix / Linux eller Windows Server-plattform i Enterprisemiljö.
 • Erfarenhet av DevOps
 • God förståelse för branschstandardmetoder och processer.
 • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
 • Erfarenhet av projektledning
Meriterande
 • ITIL-certifierad
 • MSCE-certifierad
Om kunden

Företaget erbjuder ett brett utbud av IT- och managementtjänster med ett helhetsansvar för kundens behov. Företaget har vuxit från fem anställda till ca 500 anställda och är sedan 1998 noterat på Stockholmsbörsen. Företaget har som specialitet att ta långsiktigt ansvar i allt från fastprisprojekt till mångåriga outsourcingåtaganden.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Felipe Hallbeck på tfn: 0734-159377 ellerfelipe.hallbeck@centric.eu.

Vi har tyvärr inte
möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande;https://www.facebook.com/CentricSweden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga