Cereb AB · Publicerad 3 dec

Är du sjuksköterska med ledaregenskaper som vill ta nästa steg med ett chefsansvar och vara en del av Cerebs ledningsgrupp?

Då är detta rätt jobb för dig!

Cereb expanderar och öppnar mottagning i Alviks Strand mitten av mars, i fräscha lokaler med mälarutsikt.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer:
Med tillträde snarast söker vi Platschef till vår mottagning vid Alviks strand. Det är en delad tjänst som sjuksköterska i kombination med ett ansvar som platschef. På mottagningen arbetar 15 medarbetare, psykologer, läkare och administratörer. Förutom ett ansvar för medarbetarna ingår även resultatansvar och lokalansvar. Platschefen är medlem av ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Vi ser gärna att du har:
  • Relevant akademisk bakgrund som sjuksköterska
  • Arbetat som sjuksköterska, oavsett specialisering
  • Erfarenhet som ledare
  • Har arbetat med budget och resultatansvar
För att lyckas i rollen tror vi att du är kvalitetsinriktad, strukturerad med en vilja att få dina medarbetare att lyckas.
Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och därför behöver man vara förändringsbenägen, flexibel och prestigelös.
Intresserad av att göra skillnad?

ANSÖKAN: Välkommen med din ansökan och CV till arbete@cereb.se. Ange referensen "Platschef". Sista ansökningsdatum: 2018-12-15. Vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Vill du veta mer så får du gärna kontakta Johan Sandström, VD tel 0733 330 342
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Cereb arbetar idag ca 70 medarbetare och vi är ett snabbt växande och dynamiskt företag med fokus på diagnostik och behandling av neuropsykiatriska tillstånd. Som "life span clinic" utreder vi patienter i alla åldrar och från hela landet, samt erbjuder farmakologisk och psykologisk behandling. Hos oss arbetar psykologer, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och administratörer tillsammans, och vi brinner för att bidra till en fungerande vardag för människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Vår gemensamma målsättning är att erbjuda psykiatrisk och psykologisk vård med hög kvalitet till våra patienter. I vår vision ingår också en strävan att förmedla kunskap till företag och organisationer om människors olika förmågor och behov i skola och på arbetsplatser, i syfte att minska stress och psykiskt lidande hos individen.

Cereb finns idag på Östermalm i Stockholm, i Alvik och är under etablering i Helsingborg. Cereb är ett tillväxtbolag som på sikt kommer fortsätta att växa och etableras på nya orter i landet.

Läs mer på www.cereb.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Cereb AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga