CityAkuten i Praktikertjänst AB · Publicerad Igår 00:00

CityAkuten i Praktikertjänst AB söker nu en ekonomichef. Som ekonomichef leder du det ekonomiska arbetet genom planering, styrning och uppföljning för att maximera företagets ekonomiska lönsamhet och utveckling. Du ansvarar för en grupp om 4 personer och ingår i företagets ledningsgrupp. Som ekonomichef rapporterar du till VD. CityAkuten sitter i centralt belägna kontorslokaler i Stockholm. CityAkuten befinner sig nu i en spännande utvecklingsfas, och som ekonomichef blir du en viktig del i detta arbete.

Huvudsakliga ansvarsområden som ekonomichef
  • Personalledning för ekonomiavdelningens 4 medarbetare
  • Ansvar för att den löpande redovisningen, månads- och årsbokslut samt övrig finansiell rapportering håller hög kvalitet samt är i enlighet med gällande regelverk och lagstiftning
  • Moms, skatt och deklaration
  • Årsredovisning
  • Likviditetsplanering
  • Budgetering & prognostisering
  • Ekonomistyrning samt stöd till verksamheten i finansiella frågor
  • Utveckling av rutiner och processer

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning eller ekonomistyrning. Du är trygg inom redovisningsområdets samtliga delar. Erfarenhet från revisionsbranschen är meriterande. Rollen kräver att du har erfarenhet från vårdföretag samt att du har minst 5 års erfarenhet som ekonomichef med personalansvar. För att lyckas i rollen som ekonomichef behöver du också ha goda systemkunskaper samt mycket goda kunskaper i Excel. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar CityAkuten med SJR. Då urval sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänster via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Lou Sjöholm Mineur 0766-47 16 17. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
CityAkuten är ett privat bolag som ägs av Praktikertjänst. Idag bedriver vi vård inom en mängd olika områden och på flera olika orter; Stockholms city, Solna, Upplands Väsby, Uppsala och Göteborg. Vi är totalt 520 anställda som alla hjälps åt att ge bästa tänkbara vård till våra patienter och kunder.
CityAkuten bedriver husläkarmottagning, närakuter, vaccinations- och resemedicinskt center, försäkringsmottagning och tandakut. Vi har även specialistläkare inom astma och allergi, ortopedi, invärtesmedicin, kirurgi och öron-näsa-hals. I Solna har vi Närakuten Barn. Från att ha varit en liten mottagning har CityAkuten växt och blivit stor. Ändå har vi inte glömt bort det vi lärde oss redan från början - att all bra vård är personlig. Att det fungerar visar sig inte minst i våra kundundersökningar - vi har väldigt nöjda patienter!
+ Läs mer om företaget