Closers AB · Publicerad Igår 14:35

Älskar du försäljning och vill jobba med likasinnade på en av Sveriges största sajter? Vi söker just nu en driven säljare som vill vara med på vår framgångsresa på Hitta.se.

Om Hitta.se

Hitta.se är ett av de mest attraktiva företagen inom digitala medier. Varje vecka går närmare 4 miljoner unika besökare in på Hitta.se för att hitta företag, personer eller platser. Bolaget har drygt 60 anställda och är lokaliserat i centrala Stockholm. Hitta.se är Sveriges 4:e största sajt enligt KIA-index, Sveriges 8:e starkaste varumärke enligt Superbrands och blev utsett till Sveriges bästa söksajt 2013 av Internetworld. Hitta.se ägs av den norska mediekoncernen Schibsted som även äger bolag som Aftonbladet, Blocket, Prisjakt, Let’s Deal och Svenska Dagbladet.

Rollen

Som Fältsäljare på Hitta.se arbetar du med uppsökande försäljning i Stockholmsområdet. Du får en egen kundportfölj med både existerande och nya kunder redan från starten och kommer att boka in dina egna kundbesök, besöka kunden och skriva avtal. Frihet under ansvar är något vi verkligen tillämpar här. Du kommer att jobba mot uppsatt försäljningsbudget varje månad, och rapportera till säljchef.

Din bakgrund

Vi letar efter dig som älskar sälj och vill jobba i en fartfylld och energisk miljö med likasinnade. Du är en självgående person som sprider positiv energi och trivs på en arbetsplats med högt i tak. Du trivs i en social roll där du har många kontaktytor och är van att ha hantera parallella processer.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och för att passa in och trivas hos oss på Hitta.se är det viktigt att du precis som vi är positiv, enkel, snabb och driven. För dig är kunden i fokus och du ser dig själv som god lyssnare och du är duktig på att kommunicera på ett pedagogiskt sätt.

Vidare ser vi att:
  • Du är en hungrig och driven säljare som gillar utmaningar
  • Du har minst tre års erfarenhet av försäljning med framgångsrika försäljningsresultat
  • Du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad
  • Du ser hårt arbete och engagemang som en självklarhet för att lyckas
  • Du ställer höga krav på dig själv och gör alltid det som krävs
  • Du älskar tävling och är en vinnarskalle
  • Du som person är resultatinriktad, självgående och en äkta teamplayer
Varför jobba på hitta.se?

Hitta.se är ett snabbfotat bolag och erbjuder en innovativ och avslappnad miljö i öppet landskap. Här får du möjlighet att arbeta med ett glatt och kompetent gäng och även mycket självständigt. För oss är det viktigt att du ska trivas här, därför får du bland annat tillgång till tjänstebil, privat sjukvårdsförsäkring, friskvårdscheck samt pension enligt ITP-plan. Vi erbjuder mycket goda förtjänstmöjligheter till högpresterande säljare med fast lön och provision.

Grundläggande anställningsvillkor:
  • Omfattning: Heltid.
  • Lön: Fast lön + provision.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan:
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Closers. Tycker du att detta låter spännande? Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig - Joseph Bejefalk.

joseph.bejefalk@closersab.se

Closers

Closers erbjuder karriärsmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter och ambitioner. Följ oss på LinkedIn så får du de senaste nyheterna, inspirerande artiklar och inlägg om försäljning och våra aktuella uppdrag i ditt nyhetsflöde.

Sökord: Säljare / Account Manager / AM / Fältsäljare / Utesäljare / Sales / Försäljning / Mediasäljare / Schibsted
+ Läs mer om jobbet