Closers AB · Publicerad 16 aug

Nikita befinner sig på en intressant resa och söker nu efter ytterligare en passionerad medarbetare som vill hoppa på i farten och vara med på ett spännande äventyr.

Nikita förmedlar konsulter inom IT och Management. Vi har sedan vi starten 2008, stått för kvalitet på en hårt konkurrensutsatt marknad och tänker fortsätta göra så, länge framöver.

Vi sitter sedan ett par månader tillbaka i nya lokaler på Tomtebogatan i Stockholm.

Vi tror på en bra dialog och att skapa långsiktiga personliga relationer - en bransch som handlar om människor kan inte skötas av CV-databaser. Genom att jobba kvalitativt istället för kvantitativt har Nikita som ambition att hjälpa våra kunder att hitta de vassaste konsulterna.

Om tjänsten

Nikitas ambition är att hjälpa företag att hitta de rätta konsulterna till sina projekt. Du behöver vara bra på att sätta dig in i kundernas affär och snabbt förstå deras behov. Vad som också är viktigt, är att du har ett genuint intresse för kundernas marknad, så att du kan skapa värde för dem i din kundkommunikation. Du kommer att ansvara för hela säljcykeln från prospektering till kunduppföljning, vilket också ställer krav på att du är bra på att strukturera upp och leda ditt eget arbete, men du kommer självklart ha stöttning från både säljavdelningen och vår starka leveransorganisation.

Vi söker dig

Med vår vision i åtanke, söker vi efter dig som brinner för kundmötet, älskar att ge service och vill vara del av ett team som ser till att ha roligt. Samtidigt strävar vi hela tiden efter att stärka vårt existensberättigande genom att leverera värde till marknaden.

Vad du har för bakgrund eller utbildning är inte det viktigaste. Vart du vill och vad du vill göra är mer intressant. Vi ser dock att du har minst ett par års erfarenhet av B2B-försäljning och sedan länge har förstått att personlig utveckling är stommen hos en framgångsrik säljare. Att du lär dig av både dina misstag och din framgång, samt att du har en stark vilja att hela tiden göra saker bättre. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av IT-branschen.

Vi erbjuder

Vi på Nikita kan erbjuda dig en plats i ett redan framgångsrikt team där vi har stora ambitioner, inspirerande mål och tydliga vägar att nå dit. Vår kultur präglas av en stark drivkraft i att alltid lyckas överträffa kundens förväntningar, att vara öppna i vår kommunikation internt och externt samt att ha kul på vägen. Vi vill att du tillsammans med oss ska vara med och skapa kulturen framöver.

Gemensamt för oss alla som jobbar här är intresset för matlagning och träning. Har du andra intressen är det dock bara positivt då vi gillar att influeras av vår omgivning.

Attraheras du av innehållet i annonsen och är nyfiken på om vi kan vara rätt för varandra? Don’t be a stranger! Kontakta oss direkt och låt oss träffas.

Övrigt

START: Omgående eller enligt ök.

OMFATTNING: Heltid, rekrytering, tillsvidare

PLATS: Stockholm

LÖN: Garantilön + provision

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Mimmie Swärdén på tel. 0729-68 91 42 alt mimmie.swarden@closersab.se

Closers

Closers erbjuder karriärsmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter och ambitioner. Följ oss på LinkedIn så får du de senaste nyheterna, inspirerande artiklar och inlägg om försäljning och våra aktuella uppdrag i ditt nyhetsflöde.

Välkommen med din ansökan.

Sökord: Key Account Manager / Fältsäljare / Säljare / AM / försäljning / Försäljare / KAM
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga