Collectum AB · Publicerad 27 okt 2021

Vill du bygga en ny modern plattform i Azure? Välkommen till Collectum i Stockholm som Molnarkitekt!

Collectum IT står inför en rolig och utmanande resa i att förflytta vår tekniska plattform och våra tjänster för att möta vår vision och målbild. En målbild som innebär ett utökat informationsutbyte med samarbetspartners och kunder i en modern teknisk miljö. Vill du bidra till samhällsnytta i en verksamhet som är en viktig aktör i det svenska pensionssystemet? Välkommen till oss på Collectum som Lösningsarkitekt!

Vi erbjuder dig

Här får du möjligheten att bli en del av ett samhällsviktigt bolag som bidrar till att skapa trygghet under och efter arbetslivet. Collectum är en valcentral för tjänstepension ITP och har själva valt att satsa stort på en digitaliserings- och transformationsresa. Det innebär också att du får:
 • En nyckelroll där du får känna ägandeskap och säkerställa framdrift inom ett mycket viktigt område
 • En arbetsplats med familjär stämning, vänlig kultur och högt i tak
 • En möjlighet att bli del av en organisation som gör skillnad, på riktigt - en viktig aktör i det svenska pensionssystemet
 • Stora möjligheter att påverka din roll och ditt område
DET HÄR GÖR DU HOS OSS
 • Ansvara för vår utveckling mot molndrift i Azure
 • Jobba nära tekniken och vara hand-on när det behövs
 • En bred och övergripande roll där du har nära samarbete med utvecklingsteamen, Collectums övriga verksamhet, samt även extern kommunikation med leverantörer.
 • Bevaka omvärlden och ta fram rekommendationer för vidareutveckling utifrån nyheter, produkt-uppdateringar etc
 • Utforma teknisk strategi och roadmap till att implementera, underhålla och säkerställa drift av våra infrastrukturlösningar.
 • Vara delaktig i att ta fram roadmap och strategi för teknikområden inom infrastruktur
Vi arbetar med följande tekniker och system i våra lösningar.
 • Infrastruktur som kod
 • Azure API Management
 • Azure Kubernetes Service
 • Azure Container Registry
 • Azure Active Directory
 • Azure Virtual Network / VPN
 • Azure Resource Manager (ARM) Templates
 • Docker, Linux (SLES)
 • Microservice Architecture
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i gruppen Drift & Infrastruktur. Du ingår i ett team om 12 personer innehållande system-arkitekter, produktionsledare och supportmedarbetare. Tillsammans med utvecklare och specialister från vår IT- organisation utvecklar vi effektiva och genomförbara lösningar samt prioriterar utifrån övergri-pande strategier.

Mer om dig

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av liknade arbete som arkitekt inom IT-infrastruktur och molnlösningar. Du har tidigare arbetat i och känner dig bekväm med Microsoft Azure och du är van vida att ta ett helhetsgrepp kring såväl framtagning av teknisk roadmap som hands-on implementation av infrastruktur-lösningar i verksamheten. Det är positivt om du har erfarenhet av Linux-miljö, infrastruktur som kod och kubernetes service. Har du erfarenhet av försäkringsbranschen och agila arbetssätt är även det meriterande.

För att trivas i rollen är du kommunikativ och drivs av samarbete på olika nivåer i organisationen. Du gil-lar att ta egna initiativ där du bland annat driver förbättringar inom ditt område. Du är prestigelös och en person som bryr dig på riktigt. Vidare kan du kommunicera och ta till dig information obehindrat på både svenska och engelska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Collectum är en valcentral för tjänstepensionen ITP. Vi fungerar som en länk mellan privatanställda tjänstemän, arbetsgivare och försäkringsbolag. Vi har inget eget vinstintresse utan jobbar på uppdrag av arbetsmarknadsparterna Svenskt Näringsliv och PTK. Vi är stolta över vårt uppdrag och att vi är en viktig aktör i det svenska pensionssystemet.
Collectum är en arbetsgivare som erbjuder trygghet - under och efter arbetslivet. Vi är en liten organisation med ca 140 anställda. Det innebär korta beslutsvägar, men ställer också krav på ett personligt ledarskap och lagarbete. Våra förmåner utgår från att skapa en hållbar arbetsplats med hållbara medarbetare. Vi vill uppmuntra till goda vanor, ökat välbefinnande och en möjlighet att själv kunna planera och prioritera sin tid. På så vis skapar vi tillsammans goda förutsättningar för prestation och arbetsglädje. Några av de förmåner som uppskattas mest av våra kollegor är förmånliga pensionslösningar, Collectum fria arbetsdagar, massage på jobbet och subventionerad lunch.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga