Colly Company AB · Publicerad Igår 00:00

Trivs du i en självständig roll där du får arbeta med breda frågor inom ekonomi? Rollen som Ekonomiansvarig på Colly Companys kommer att innebära både utvecklande, ledande och operativt arbete i ett familjärt bolag som drivs av högt engagemang och entreprenörsanda. Stämmer detta in på dig? Då ska du definitivt läsa vidare!

Detta söker vi
Vi söker dig som vill vara en del av ett framgångsrikt bolag under tillväxt och som vill ha ett helhetsansvar för redovisningen. Du kommer att ansvara för två av Colly Companys systerbolag. Du får möjlighet till en bred och intressant nyckelroll på företaget och för rätt person finns en möjlighet att växa med verksamheten in i en Controllerroll. Du kommer även att ha personalansvar för 2 personer inom kontorsservice. Du rapporterar till Ekonomichefen.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:
  • Månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Rapportering och analys vid bokslut
  • Löpande redovisning
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Budget och prognosarbete
  • Utveckling och förbättring av rutiner och processer
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
Din profil
Vi tror att du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom redovisning. Du har arbetat kvalificerat med redovisning och har tidigare haft helhetsansvaret för redovisningen, från ax till limpa. Troligtvis har du arbetat i ett mindre eller medelstort bolag där du har haft ett brett ansvarsområde.

Du som person
Du trivs i en självständig roll där du själv strukturerar och styr ditt arbete. Då Colly är en mindre verksamhet är det viktigt att du är en flexibel person som kan bidra och stötta där det behövs. Vidare är du lyhörd, smidig och värdesätter ett gott samarbete. För att lyckas i rollen har du förmågan att ta ett helhetsorienterat perspektiv.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Colly Company med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Catrin Gerdin på Prodiem, tfn 070-659 76 29 eller Caroline Björk på tfn, 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Prodiem AB