Commentor · Publicerad 9 nov

Är du en systemintresserad löneadministratör/-specialist idag och är ute efter ett ännu mer socialt jobb med eget kundansvar? Vill du verka i en företagsmiljö där dina insatser gör skillnad? Commentor erbjuder en utvecklande, stimulerande och utåtriktad tjänst med interna och externa kontakter. Här får du efter gedigen introduktion och utbildning arbeta med ett väletablerat system som är marknadsledande inom sin nisch. Sök redan idag!

Commentor, som under tre decennier har utvecklat systemet Time Key till ett av marknadens mest genomtänkta och flexibla tidsystem, växer och ska nu rekrytera ytterligare en Applikationskonsult till Årsta/Stockholm.

Time Key har stöd för bemanningsplanering/schemaläggning, närvaroregistrering, projektredovisning/projektuppföljning samt produktionsrapportering/produktionsuppföljning. Kunderna spänner från 100 till över 10 000 samtidiga användare.

Arbetsuppgifter

Hos Commentor kommer du att få en gedigen introduktionsperiod och utbildning i deras system och projektmetodik.

Rollen som Applikationskonsult omfattar:
  • Eget kundansvar med uppgift att skapa marknadens nöjdaste kunder
  • Förbättra/vidareutveckla befintliga användningsområden/funktioner
  • Kvalitetssäkra/verifiera nya releaser, supporta och lära ut handhavandet av systemet
  • Identifiera nya/förändrade behov
Till din hjälp vid tekniska frågeställningar har du erfarna teknikkonsulter som stöd. Tjänsten innebär en del resande i tjänsten, främst i Stockholm men kan ske i andra delar av landet också.

Vem är du?

Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av löneadministration, företrädelsevis i ett större bolag, och som har vilja och intresse av att utvecklas till en fullfjädrad Applikationskonsult. Du är van att tolka olika kollektivavtal och om du därtill har arbetat som systemansvarig alternativt superuser inom lönesystem är det meriterande. Erfarenhet av kundnära arbete, gärna i liknande roll, ses som positivt men inte ett krav.

Högt värderade personliga egenskaper och erfarenheter är:
  • Serviceinriktad och brinner för att skapa nöjda kunder
  • Social, utåtriktad och en relationsskapande personlighet
  • Erfarenhet av löneadministration är ett krav, gärna inom arbetarsidan.
  • Intresse för arbete med kravfångstarbete och förmåga att dokumentera
  • Lösningsorienterad och stimuleras av att utarbeta nya idéer och koncept
  • Körkort B
Utöver detta är du noggrann och metodisk med ett förtroendeingivande sätt och trivs med att upprätthålla goda relationer med kunder. Då rollen inkluderar många kontakter samt att skriva handledningsdokument, manualer och kravspecifikationer behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga