Compricer · Publicerad 28 okt 2021

Compricer Bolån är den ledande bolåneförmedlaren i Sverige med 9st banksamarbeten. Just nu finns det en fantastisk möjlighet att bli en del av vårt team av bolånespecialister som gör en stor skillnad för många kunders privatekonomi varje dag. Har du ett intresse för bolånemarknaden och vill vara med att hjälpa Sveriges befolkning till bättre lånevillkor - då kan du vara den vi söker!

Som bolånehandläggare hos oss är du specialisten som ger våra kunder service i världsklass och hjälper dem till en bättre privatekonomi. Du har daglig kontakt med våra kreditgivare, partners och slutkonsumenter. Din uppgift är att hjälpa våra kunder med frågor gällande bolån och se till att dem får det absolut bästa bolånet utifrån sina individuella förutsättningar. Vårt mål är att göra bolåneprocessen så smidig och enkel som möjligt för våra kunder och där har du en central roll!

Detta erbjuder vi dig:

Hos oss inleder du din anställning med en individuellt anpassad introduktion och utbildning som ger dig produktkännedom och gedigna säljkunskaper, allt för att du ska känna dig trygg och snabbt komma in i rollen. Vidare erbjuder vi dig:
  • Ett arbete i ett öppet och positivt klimat som främjar både individuell och teamets prestation.
  • Personlig utveckling och en konkurrenskraftig fast lön.
  • Förmånliga villkor så som pensionslösningar och friskvårdsbidrag på 4.000kr
  • Möjlighet att träna på arbetstid och en bra balans mellan jobb och privatlivet.
  • En plats i ett engagerat och positivt team. Vi tror på att vi bättre når våra mål om vi samtidigt har roligt tillsammans!
  • Möjlighet till vidareutbildning, såväl inom Compricer Bolån som hos Schibsted
Vårt kontor ligger mitt i centrala Stockholm och vi är en del av Nordens största mediekoncern, Schibsted, tillsammans med andra grymma bolag, så som Blocket, Aftonbladet, SvD och Lendo. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och har jobbat hemifrån sedan mars 2020 men möjligheten finns sedan oktober att jobba på kontoret. Som ett resultat av detta kommer vi att erbjuda möjligheten för fortsatt arbete hemifrån ibland då vi ser att det varit mycket uppskattat av våra medarbetare.

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av bolånebranschen och som har Swedsec-licensiering eller motsvarande kunskaper. Kanske har du jobbat som mäklare ett par år och är nu beredd på nästa steg? Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig som:

Är noggrann, pålitlig och prestigelös

Är initiativtagande, självgående och har hög integritet

Har en naturlig fallenhet för siffror

Har ett starkt intresse för privatekonomi

Är positiv och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer

Har en social och serviceinriktad personlighet

Har en stark kommunikativ förmåga på svenska

På slutkandidater i processen genomförs en bakgrundskontroll.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 130 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans

Inga fler liknande jobb tillgängliga