Compricer · Publicerad 22 nov 2021

Vi vill blir fler och letar nu nya medarbetare till våra försäkringsteam!

Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och hjälper varje år flera hundra tusen svenskar till ett bättre val i deras privatekonomi. Compricer är en del av Schibsted Growth, där Schibsted har samlat flera tillväxtbolag, både nystartade och mera etablerade, som man ser har en stor potential, ambitiösa idéer och skalbara affärsmodeller.

Kort om rollen

Vi erbjuder en roll som försäkringsförmedlare där du tar kontakt med kunder som visat intresse för att jämföra sitt försäkringsbehov. Vid kontakt tar du som rådgivare reda på kundens behov för att finna bästa försäkringslösning.
  • Du genomför behovsanalyser och tar fram olika försäkringslösningar
  • Du trivs med att hjälpa människor med deras privatekonomi
  • Du drivs av att göra affärer och påverka dina egna resultat
Anställningen inleds med en utbildning, där du får alla verktyg du behöver för att känna dig trygg i din roll som försäkringsrådgivare. Vi erbjuder en fast grundlön i kombination med en förmånlig provisionsmodell. Därtill friskvårdsbidrag om 4000 kr/år. Vi arbetar måndag-fredag, kontorstider.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen tror vi att du är är engagerad, driven och ambitiös. Du gillar att göra affärer och drivs av att hjälpa människor. Du är driven och vill utvecklas som säljare och gillar nya utmaningar.

Erfarenhet av försäljning och/eller försäkringsbranschen sedan tidigare är meriterande. Ta en möjlighet att utvecklas inom försäkringsbranschen. Det vi värderar högst är dock dina personliga egenskaper. Vi söker dig som:
  • Gillar och drivs av att göra affärer!
  • Är utåtriktad och orädd!
  • God kommunikativ förmåga i både tal och skrift
  • Trivs med eget ansvar och motiveras av att tillhöra ett team
Som en del av denna process kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 100 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Försäkring

Inga fler liknande jobb tillgängliga